Yabancı Damat'ın Eleni'si Ayla Karaca koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti

Koronavirüs tedavisi nedeniyle hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınan Yabancı Damat dizisinde Eleni karakterine hayat veren Ayla Karaca hayatını kaybetti. Acı haberi ses sanatçısı ve yazar Onur Akay duyurdu.

DHA

Yabancı Damat dizisinde hayat verdiği Eleni karakteri ile hafızalarda yer edinen Ayla Karaca'dan kötü haber geldi. Bir süredir korona tedavisi gören 87 yaşındaki usta sanatçı Ayla Karaca hayatını kaybetti.

Ayla Karaca'nın ölüm haberini ise ses sanatçısı ve yazar Onur Akay duyurdu. "Yabancı Damat" dizisinde 'Eleni' karakterini canlandıran Ayla Karaca, koronavirüs nedeni ile vefat etti. Ayla Karaca, 17 Mart Çarşamba günü İzmir'de 87 yaşında vefat etti. Asıl adı Atina Miloharakti olan Ayla Karaca, uzun zamandır bakım evinde kalıyordu. Karaca'nın cenazesi yarın saat 12:00'da Uzunçayır Rum Ortodoks Mezarlığı'ndaki aile kabristanında toprağa verilecek.