Son 10 yılın en sevilmeyen 7 kadın dizi karakteri

Türk dizi tarihine damga vuran projelerin yanı sıra karakterler de yıllarca adlarından söz ettirdi. Küçük Sırlar'dan Öyle Bir Geçer Zaman ki'ye Fatmagül'ün Suçu Ne?'den Adını Feriha Koydum'a... Akıllarda yer edinen bu projelerdeki kötü kadın karakterleri sizin için derledik. İşte son 10 yılın en sevilmeyen 7 kadın karakteri...

Dizilerin senaryoları kadar oyuncuların hayat verdiği karakterler de hafızalarda yer edindi. Kimi iyilik timsali olurken kimi şeytana adeta pabucunu ters giydirdi. İşte son 10 yılın en sevilmeyen 7 kadın karakteri...

KÜÇÜK SIRLAR - AYŞEGÜL (MERVE BOLUĞUR)

Ayşegül, hırsları ve tutkuları uğruna en yakınını bile ezip geçen bir karakterdir. İstediği şeyleri elde etmek isteyen Ayşegül için her yol mubahtır. Annesine bile merhameti olmayan Ayşegül, arkadaşlarına zor günler yaşatmıştır.

ÖYLE BİR GEÇER ZAMAN Kİ - CAROLINE (WILMA ELLES)

Ali'nin Hollanda'dan gelen sevgilisi Caroline, Cemile ve çocuklarının hayatını mahvetmiştir. Caroline, Ali ile evlenirken asıl amacının onu dolandırmak olduğu ortaya çıkar. Ali planı öğrenince Caroline'i terk eder. Bu sırada Caroline Ali'den hamile kalmıştır. Ali hapse girince psikolojisi bozulmuş ve alkolik olmuştur.

FATMAGÜL'ÜN SUÇU NE? - MUKADDES (ESRA DERMANCIOĞLU)

Fatmagül'ün Suçu Ne? yayınlandığı dönemde büyük ses getirse de "yenge" karakteri ile izleyici karşısına çıkan Esra Dermancıoğlu ön plana çıktı. Türk dizi tarihinin gelmiş geçmiş en kötü karakterlerinden olan "yenge Mukaddes" halen daha konuşuluyor.

ADINI FERİHA KOYDUM - SANEM (DENİZ UĞUR)

Zengin bir adamla evli olup onun psikolojik sorunları olan kızı Cansu ile ilgilenen Sanem, diğer yandan yasak bir ilişki içindedir. Feriha'yı da sık sık zor duruma sokan Sanem, çarpık ilişkileri ile oldukça sinir bozucu bir karakter olmuştur.

KİRAZ MEVSİMİ - ŞEYMA (NİLPERİ ŞAHİNKAYA)

Arkadaşı Öykü'yü kıskanan ve onun gibi bir hayat yaşamayı isteyen Şeyma, yakın dostunun hayatını içten içe mahvetmeye çalışır. Şeyma daha sonra yaşadıklarından ders alır ve Öykü'ye gerçek bir arkadaş gibi davranır. Kiraz Mevsimi izleyicileri Şeyma karakterinden nefret ediyordu.

UFAK TEFEK CİNAYETLER - MERVE (ASLIHAN GÜRBÜZ)

Frambuazlı cheesecake hazırlaması eşliğinde planlarını kuran Merve Aksak, Ufak Tefek Cinayetler'in kraliçesiydi. Yaptığı planlar ve kurnaz hareketleri ile izleyicilerin bazılarının sempatisini kazanırken bazılarının nefretini kazanmıştır.

KİRALIK AŞK - YASEMİN (SİNEM ÖZTÜRK)

Ömer'e aşık olan Yasemin, Defne'yi ezip geçmek için büyük planlar kurar. Herkese büyük zararlar veren Yasemin, Kiralık Aşk dizisinin en sinsi karakterlerindendi.