Somer Sivrioğlu ile Mehmet Yalçınkaya MasterChef AllStar'da olmayacak iddiası... Acun Ilıcalı'dan cevap geldi

TV8 ekranlarının sevilen programlarından olan MasterChef Türkiye'nin yeni sezonda ''AllStar'' olarak ekranlarında yerini alması bekleniyor. MasterChef Türkiye AllStar'da Mehmet Yalçınkaya ile Somer Sivrioğlu'nun jüri koltuğunda yer almayacağı iddia edildi. Acun Ilıcalı'dan gelen hamle Somer Sivrioğlu ile Mehmet Yalçınkaya MasterChef AllStar'da olmayacak iddiasına cevap olarak nitelendirildi. O anlar sosyal medyada çok konuşuldu.

Somer Sivrioğlu, Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna'nın jüri üyesi olduğu MasterChef Türkiye, TV8 ekranlarının sevilen programları arasında yerini alıyor. Yeni sezonda MasterChef Türkiye AllStar olarak yayınlanacak olan programda Mehmet Yalçınkaya ile Somer Sivrioğlu'nun yer almayacağı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü.

SOMER SİVRİOĞLU İLE MEHMET YALÇINKAYA MASTERCHEF ALLSTAR'DA OLMAYACAK MI?

Magazin kulislerinde konuşulan iddiaların ardından ünlü televizyoncu ve yapımcı Acun Ilıcalı'dan cevap niteliğinde bir hamle geldi. Acun Ilıcalı yarışmada yer alan ikili ile çekildiği kareyi "Şefler canımız" notunu düştü. Bu paylaşım iki şefin de MasterChef Allstar'da yola devam edeceği şeklinde yorumlandı.

NE OLMUŞTU?

İddiaya göre Somer Sivrioğlu'nun yerine Refika Birgül, Mehmet Şef yerine de Ömer Akkor geleceği konuşuluyordu.