Sol Yanım'ın Serra'sı Özge Yağız'ın paylaşımına sevgilisi Gökberk Demirci'den bomba yorum! Hayranları mest oldu

Yemin'in aşıkları olarak anılan Özge Yağız ve Gökberk Demirci paylaşımlarıyla mest ediyor. Sol Yanım dizisinde Serra karakterini canlandıran Özge Yağız, yeni fotoğrafları ile sevgilisinin ve takipçilerinin adeta nefesini kesiyor. Instagram hesabından şömine pozu vererek dikkatleri üzerine çeken ünlü oyuncu, görenleri kendine hayran bırakıyor. Gökberk Demirci'nin paylaşıma yaptığı yorum dikkat çekti.

Sol Yanım'ın Serra'sı Özge Yağız ve Yemin'in Emir'i Gökberk Demirci'den yeni haberler var! Evlilik yolundaki ünlü çiftin doludizgin devam edan aşkları hayranlarını mest etti. Sol Yanım dizisinde Serra'yı canlandıran Özge Yağız'ın yeni paylaşımlarına sevgilisi Gökberk Demirci bakın ne yorum yaptı.

Kanal 7'nin fenomen dizisi Yemin'de Özge Yağız ve Gökberk Demirci'nin hayat verdikleri Reyhan ve Emir karakterlerinin yaşadığı aşk hayranlarını çok etkilemişti. Dizi aşkını gerçek hayata taşıyan ünlü çift, paylaşımları ile hayranlarının gönlünü fethetmeye devam ediyor. Özge Yağız diziden ayrılarak yeni bir yapımda başrolü kapmıştı. Star TV'de perşembe akşamları ekrana gelen ve genç oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Sol Yanım adlı dizide Serra karakterine hayat veren Özge Yağız'dan yeni haberler var.

Yemin dizisindeki başarılı performansını Sol Yanım'da da gösteren genç oyuncu, ününe ün katarak hayran kitlesini genişletmeye devam ediyor.

Yemin'in yakışıklı oyuncusu Gökberk Demirci ile evlilik yolunda olan ünlü isim, takipçilerini yeni paylaşımları ile sevindirdi. Şömine başında verdiği pozlarla adından söz ettiren Özge Yağız'ın Instagram'dan takipçilerine sunduğu o pozlar işte karşınızda...

Gökberk Demirci gönlünü kaptırdığı Özge Yağız'ın paylaşımına "Bakmaya doyamadığım, Allah nazarlardan saklasın" yazarak kalp ve sonsuzluk emojisi koyması dikkatlerden kaçmadı. Özge Yağız'ın ve sosyal medyadan aşkını bir kez daha haykıran Gökberk Demirci'nin takipçilerini mest eden bu paylaşımları binlerce beğeni ve yorum aldı.