Sol Yanım'ın Serra'sı Özge Yağız hayranlarını telaşlandırdı! Ünlü oyuncu paylaşımıyla olay oldu

Yemin dizisinde Reyhan rolü ile yıldızı parlayan ve geniş bir hayran kitlesine kavuşan genç oyuncu Özge Yağız'dan yeni haberler var. Şu sıralar Serra karakteri ile Star TV ekranlarında Sol Yanım dizisi ile seyirciyle buluşan güzel oyuncunun son paylaşımı çok konuşuldu. Duru güzelliği ve başarılı oyunculuğu ile dikkat çeken ismin arabada verdiği görüntü hayranlarını bir nebze olsun telaşlandırdı.

Özge Yağız yeni paylaşımı ile hayranlarını telaşlandırdı. Sol Yanım'ın başrol oyuncusu, Instagram paylaşımı ile hayranlarını şaşkına çevirdi. Ünlü isim, arabada verdiği görüntülerle acaba çok mu yoruluyor sorularını akıllara getirdi.

Özge Yağız'ın Instagram story'sinden yaptığı paylaşımı bu kez takipçilerini şaşırttı. Güzel oyuncunun paylaşımında arabada uyuması acaba çok mu yoruluyor sorularını akıllara getirdi.

Sanatçı Nülifer'in 'E Bebeğim' şarkısı ile yaptığı paylaşımına "Çocukları uyutmadan yolculuğa çıkmayın" yazan genç oyuncunun ağlama emojisi de koyması dikkatlerden kaçmadı. Ünlü oyuncu paylaşımı sonrası sevenleri tarafından yeterli kadar dinlenmediği yönünde sosyal medyada yorumlar aldı. 

Amine Gülşe paylaştı... Minik Eda babası Mesut Özil'i böyle izledi

Şeyma Subaşı, Mısırlı sevgilisi Mohammed Al Saloussi'nin arabasıyla hava attı

Doğduğun Ev Kaderindir'in Mehdi'si İbrahim Çelikkol ve Mihre Çelikkol'u üzen haber! Can dostlarını kaybettiler