Sol Yanım'ın Biricik'i Cemre Baysel'in gerçek mesleği şaşırttı: 2014'te setlere yönelmiş

Star TV'de ekrana getirilen başrollerinde Özge Yağız, Tolga Mendi, Cansel Elçin ve Defne Samyeli gibi ünlü isimlerin rol aldığı Sol Yanım'ın Biricik'i Cemre Baysel'in gerçek mesleği ortaya çıktı. Oyunculuk performansı ile beğeni toplayan Cemre Baysel'in mesleğini duyan inanamadı.

Son dönemin en dikkat çeken yapımlarından olan başrollerinde Özge Yağız, Tolga Mendi, Cansel Elçin ve Defne Samyeli'nin yer aldığı Sol Yanım dizisi beğeniyle takip ediliyor. Geçmişten geleceğe taşınan aşkların ve tesadüflerin hikayesinin konu alındığı Sol Yanım'ın Biricik'i Cemre Baysel de dikkatler üzerine çekmeyi başardı.

Başarılı oyunculuk performansı ile adını geniş kitlelere duyuran Cemre Baysel'in gerçek mesleğini duyan inanamadı. Ege Üniversitesi Resim Öğretmenliği bölümü bitiren Cemre Baysel, oyunculuğa olan ilgisi nedeniyle 2014 yılında setlere yönelmiş. Cemre Baysel'in asıl mesleği resim öğretmenliğidir.

SOL YANIM'IN BİRİCİK'İ CEMRE BAYSEL KİMDİR?

Cemre Baysel, 5 Şubat 1999 yılında İzmir'de doğmuştur. Eğitimine Ege Üniversitesi Resim Öğretmenliği Bölümü okumuştur.

İlk oyunculuk deneyimini 2014 yılında Yeşil Deniz dizisi ile yaşayan güzel oyuncu daha sonra İsimsizler dizisinde rol almıştır.

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Elimi Bırakma dizisinde Melis karakterine hayat vermiş olan Cemre Baysel, 1.66 metre boyunda, 53 kilo ve Kova burcudur.