Sol Yanım konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?

Sol Yanım dün akşam ilk bölümü ile Star Tv'de yayınlanıyor. Ünlü oyuncu kadrosu ile dikkatleri üzerinde çeken dizi dört gencin birbirleri ile kesişen hayat hikayelerini konu alacak. Yemin dizisi ile adından sıkça söz ettiren Özge Yağız başrollerde yer alan isimlerden birisi oldu. Sol Yanım oyuncuları kimler? Sol Yanım dizisi konusu nedir, nerede çekiliyor?

Sol Yanım oyuncuları ilk tanıtımı yayınlandığı günden bu yana aranan konular arasında yer alıyor. Yemin diziyle geniş kitlelerce tanınan Özge Yağız Sol Yanım'da başrol oyuncusu olarak karşımıza çıktı. Dört gencin hikayelerini konu alacak olan dizi bu akşam Star Tv'de ekrana gelecek. Sol Yanım konusu ve oyuncu kadrosu... 

SOL YANIM OYUNCULARI KİMLER?

Geçmişten geleceğe taşınan aşkların ve tesadüflerin hikayesini konu alındığı ‘Sol Yanım’ın başrollerinde Özge Yağız, Tolga Mendi, Cemre Baysel, Emre Bey, Defne Samyeli ve Cansel Elçin gibi isimler yer alıyor. Yayınlanan ilk tanıtımla birlikte dizinin merakla beklenen karakterleri de ortaya çıktı.

Sol Yanım'ın Serra'sı Özge Yağız kimdir? Özge Yağız kaç yaşında, nereli?

Yapımcılığını BKM’nin üstlendiği dizinin yönetmenliğini Serdar Gözelekli üstlenirken, senaryosunu ise Melis Civelek kaleme alıyor.

SOL YANIM DİZİSİ KONUSU NEDİR?

‘Sol Yanım’ seyirciyi genç yaşta kendi ayakları üzerinde durmayı öğrenmiş ve annesinin bakımını üstlenmiş Serra ile varlıklı Kutlusay Ailesi’nin veliahtı Selim’le tanıştıracak. Serra ve annesinin mütevazı mahalle hayatına karşılık, Kutlusay Malikanesi ve ailenin göz alıcı lüks yaşamı hikayenin merkezinde yer alacak. Çok başarılı bir öğrenci olan Serra’nın burslu okuduğu, Selim’in ise adeta mecburiyetten devam ettiği, kendilerinin olan Kuzey Üniversitesi ise üniversite yaşamına dair birbirinden eğlenceli ve sürükleyici hikayeler sunacak. Kadronun genç oyuncularının birbirinden çarpıcı tarzları gençler arasında yeni bir akım başlatacak.

SOL YANIM 1. BÖLÜM ÖZETİ

Annesinin bakımıyla ilgilenmenin yanı sıra, lüks bir otelde çalışan ve özel bir üniversitede burslu okuyan Serra; genç yaşına rağmen büyük sorumluluklar üstlenmek zorunda kalmıştır. Aynı üniversitede okuyan varlıklı Kutlusay Ailesi’nin veliahtı Selim ise derslerine olan ilgisizliği ve eğlence düşkünlüğü ile ailesinden ve özellikle babası İhsan Kutlusay’dan tepki görmektedir.


İşten çıkıp derse yetişmeye çalışan Serra, otelde yaşadığı bir olay sonucunda okula limuzinle giderek tüm bakışların üzerinde toplanmasına neden olur. Serra’nın ünü okulda hızla yayılırken, Selim’le tesadüfi tanışmaları ikisinin de yaşamlarını tümüyle değiştirecektir.

SOL YANIM NEREDE ÇEKİLİYOR?

Sol Yanım dizisinin çekimlerinin İstanbul'da BKM stüdyolarından yaptığı bilinmektedir.