Sol Yanım oyuncuları kimler, konusu nedir? Sol Yanım ilk afişini yayınladı!

Sol Yanım oyuncuları sık sık aranan konu başlıklarından oldu. Dizi, ilk afişini resmi olarak yayınladı. Yemin diziyle geniş kitlelerce tanına Özge Yağız Sol Yanım'da başrol oldu. Star Tv'de yayınlanacak olan dizinin yapımcılığını ise BKM üstleniyor. Sol Yanım oyuncuları kim, konusu nedir?

Sol Yanım oyuncuları ve konusu bir hayli merak edildi. Ekranlara yeni bir soluk getirecek olan Sol Yanım'ın senaryosunu, Melis Civelek üstleniyor. Star Tv'de ekrana gelecek olan dizi sürükleyici bir hikayeye sahip olacak. Özge Yağız'ın başrollerinde yer aldığı Sol Yanım oyuncuları kim, konusu nedir?

SOL YANIM DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

Geçmişten geleceğe taşınan aşkların ve tesadüflerin hikayesini konu alındığı ‘Sol Yanım’ın başrollerinde Özge Yağız, Tolga Mendi, Cemre Baysel, Emre Bey, Defne Samyeli ve Cansel Elçin gibi isimler yer alıyor. Yayınlanan ilk tanıtımla birlikte dizinin merakla beklenen karakterleri de ortaya çıktı.

Dizinin diğer oyuncu kadrosu ise şu şekilde:

Esra Bezen Bilgin, Deniz Barut, Taner Rumeli, Seda Akman, Benian Dönmez, Feyza Civelek, Tuğçe Açıkgöz, Ecem Atalay, Ergül Miray Şahin, Emre Dinler, Oktay Çubuk, Aleyna Şen, Yavuz Pekdiker, Demet Genç, Haydar Koyel, Celal Tak, Murat Balcı, Özgür Cem Tuğluk, Efe Taşdelen, Ayşe Kırca, Hasret Usneker.

SOL YANIM İLK AFİŞİ YAYINLANDI!

Sol Yanım dizisinin ilk resmi afişi yayınlandı. 

SOL YANIM DİZİSİ KONUSU NEDİR?

‘Sol Yanım’ seyirciyi genç yaşta kendi ayakları üzerinde durmayı öğrenmiş ve annesinin bakımını üstlenmiş Serra ile varlıklı Kutlusay Ailesi’nin veliahtı Selim’le tanıştıracak. Serra ve annesinin mütevazı mahalle hayatına karşılık, Kutlusay Malikanesi ve ailenin göz alıcı lüks yaşamı hikayenin merkezinde yer alacak. Çok başarılı bir öğrenci olan Serra’nın burslu okuduğu, Selim’in ise adeta mecburiyetten devam ettiği, kendilerinin olan Kuzey Üniversitesi ise üniversite yaşamına dair birbirinden eğlenceli ve sürükleyici hikayeler sunacak. Kadronun genç oyuncularının birbirinden çarpıcı tarzları gençler arasında yeni bir akım başlatacak.

SOL YANIM NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Sol Yanım dizisinin ne zaman başlayacağı hakkında henüz net bir bilgi bulunmuyor. Star Tv'de ekrana gelecek olan dizis için Yakında ifadesi yer alıyor.