Sol Yanım dizisi bitiyor mu? Sol Yanım final mi yapacak?

Sol Yanım dizisi ile ilgili gün değişikliği kararının ardından Sol Yanım final mi yapacak? Sol Yanım dizisi bitiyor mu? gibi soruların yanıtları merak konusu oldu. Başrollerinde Özge Yağız, Tolga Mendi, Cemre Baysel, Emre Bey'in yer aldığı dizisi iddialı bir giriş yapmıştı.

Sol Yanım dizisi her hafta perşembe akşamları ekrana geliyordu. Star TV yayın akışına göre dizinin yeni bölümleri artık çarşamba akşamları izleyicisi ile buluşuyor. Sol Yanım dizisinin başrollerini Özge Yağız, Tolga Mendi, Cemre Baysel, Emre Bey üstleniyor. Dizinin istediği reytingleri elde edememesinin gündeme gelmesi ile birlikte Sol Yanım final mi yapacak? Sol Yanım dizisi bitiyor mu? gibi soruların yanıtları merak konusu oldu. İşte tüm detaylar... 

SOL YANIM FİNAL Mİ YAPACAK?

Yemin dizisiyle ismi parlayan Özge Yağız’ın başrolünde yer aldığı Sol Yanım dizisi reytingleri istediği sonuçları bir türlü elde edemedi. Yeni yayın gününde kötü reyting sonuçlarının devam etmesi durumunda Sol Yanım dizisi final yaparak biteceği kesin gözüyle bakılıyor.

SOL YANIM DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Sol Yanım’; genç aşıklar Serra ve Selim’in hikayesi çevresinde gelişen sırlar ve entrikalarla dolu sürükleyici bir hikâyeyi ekrana taşıyacak. “Tam olarak ağızlarında gümüş kaşık ile doğdular: Selim, Serra, Biricik ve Burak… Serra'nın hikayesi diğerlerine göre bambaşka ama tesadüfler onu da bu gençlerin arasında yeni bir başlangıca sürükleyecek!” Bu dört genci buluşturan Kuzey Üniversitesi, kampüs yaşamına dair birbirinden eğlenceli ve sürükleyici hikayeler sunacak.

SOL YANIM OYUNCULARI KİMLER?

Sol Yanım oyuncuları arasında Özge Yağız, Tolga Mendi, Cemre Baysel, Emre Bey, Defne Samyeli, Cansel Elçin, Esra Bezen Bilgin, Deniz Barut, Taner Rumeli, Seda Akman, Benian Dönmez, Feyza Civelek, Tuğçe Açıkgöz, Ecem Atalay, Ergül Miray Şahin, Emre Dinler, Oktay Çubuk, Aleyna Şen, Yavuz Pekdiker, Demet Genç, Haydar Koyel, Celal Tak, Özgür Cem Tuğluk, Murat Balcı, Efe Taşdelen, Ayşe Kırca, Hasret Usneker bulunuyor.

Serra - Özge Yağız

Selim - Tolga Mendi

Biricik - Cemre Baysel

Burak - Emre Bey

Asena – Defne Samyeli

İhsan -Cansel Elçin

Nilgün – Esra Bezen Bilgin

Nazlım – Feyza Civelek

İdil – Seda Akman