Sol Yanım 7. bölümde neler oldu? Sol Yanım 8. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Perşembe akşamlarının sevilen dizisi Sol Yanım yeni bölümüyle izleyicisinin karşısına çıktı. BKM yapım imzalı dizinin son bölümünde Selim, babasını affedebilecek mi? Babaannesi Berrin'in gelişi Selim ile İhsan'ın arasını düzeltmeye yetecek mi? Burak'ın Serra ve Selim'i ayırmak için planı ne? sorularının yanıtı arandı.

Star TV ekranlarının sevilen dizisi Sol Yanım heyecan dolu yeni bölümüyle izleyicisiyle buluştu. Sol Yanım 8. yeni bölüm fragmanı geldi mi? Sol Yanım 7. bölümde neler yaşandı? gibi soruların yanıtları tüm dizi takipçileri tarafından merak konusu oldu. Başrollerinde Defne Samyeli, Özge Yağız, Tolga Mendi, Cansel Elçin gibi birçok başarılı ismin bulunduğu dizi hikayesi ile dikkat çekmeyi başardı....

SOL YANIM 8. YENİ BÖLÜM FRAGMANI GELDİ Mİ?

Sol Yanım 8. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Sol Yanım yeni bölüm fragmanı gelir gelmez haberimizin içerisine eklenecektir.

SOL YANIM 7. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Selim, babasını affedebilecek mi? Babaannesi Berrin’in gelişi Selim ile İhsan’ın arasını düzeltmeye yetecek mi? Burak’ın Serra ve Selim’i ayırmak için planı ne? Biricik en yakın arkadaşının ihanetini öğrenince ne yapacak? Selim’in kazasının asıl sorumlusu kim?

İhsan’ın kendisinden yıllardır sakladığı sırrı öğrenen Selim, babasına çok kızarak doğum günü partisini terk eder. Selim’in yaşadığı hayal kırıklığı karşısında Serra, acısını dindirmek için ona destek olur.

Oğluyla barışmak için çabalayan İhsan, bir yandan da Emin’i bulmak için harekete geçer. Babasına karşı öfkesi yatışmayan Selim, karşı karşıya geldiklerinde babasına çok ağır sözler sarf eder. Selim’in babaannesi Berrin, yaşananları öğrenince apar topar İstanbul’a gelir. İhsan, Selim konusunda annesinden ağır sözler işitirken, Asena hakkındaki sert çıkışına da hayli şaşırır.

Biricik, Nazlım’dan videosunu yayanın Zeynep olduğunu öğrenince çok şaşırır. Nazlım ve Ali, Biricik’in oyununu bozmak için uğraşırken; plana Barbar da dahil olur. Biricik ve kız arkadaşlarından para koparmak için güç birliği yaparlar.

Burak için arkadaşları tarafından hoş geldin partisi düzenlenir. Selim’e hiçbir şey olmamış gibi davranan Burak, aynı zamanda Serra’yla ilişkisini bitirmek için plan yapar. Burak, Selim’in çapkınlığını Serra’nın aklına işlerken, Biricik de Serra’yı Burak’a karşı uyarır. Burak, Serra’yı unutmuş gibi yaparken; Biricik’le Selim’in arası açılır. Bu arada Selim’in yaptığı kazanın asıl sorumlusu da ortaya çıkar.

SOL YANIM KONUSU NE?

Sol Yanım konusu şu şekilde; genç aşıklar Serra ve Selim'in hikayesi çevresinde gelişen sırlar ve entrikalarla dolu sürükleyici bir hikâyeyi ekrana taşıyacak. "Tam olarak ağızlarında gümüş kaşık ile doğdular: Selim, Serra, Biricik ve Burak… Serra'nın hikayesi diğerlerine göre bambaşka ama tesadüfler onu da bu gençlerin arasında yeni bir başlangıca sürükleyecek!" Bu dört genci buluşturan Kuzey Üniversitesi, kampüs yaşamına dair birbirinden eğlenceli ve sürükleyici hikayeler sunacak.

SOL YANIM OYUNCULARI KİMLER?

Özge Yağız (Serra)

Tolga Mendi (Selim)

Cemre Baysel (Biricik)

Emre Bey (Burak)

Defne Samyeli (Asena)

Cansel Elçin (İhsan)

Taner Rumeli (Onur)

Esra Bazen Bilgin (Nilgün)

Deniz Barut (Nil)

Seda Akman (İdil)

Benian Dönmez (Binnaz)

Feyza Civelek (Nazlım)

Tuğçe Açıkgöz (Zeynep)

Ecem Atalay (Eda)

Emre Dinler (Barbar)

Oktay Çubuk (Ali)