Sol Yanım oyuncu kadrosunda kimler var, konusu nedir? Sol Yanım 7. yeni bölüm fragmanı izleyicisiyle buluştu!

Sol Yanım dizisi 7. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Perşembe akşamları Star Tv'de ekrana gelen Sol Yanım dizisi yeni bölümü ile yine izleyiciyi ekrana kilitleyecek. Güçlü oyuncu kadorsu ve hikayesi ile dikkat çeken Sol Yanım dizisi 7. yeni bölümünde seyirci büyük sürpriz bekliyor. İşte dizinin yeni bölüm fragman görüntüleri ve son bölümde yaşananlar.

Sol Yanım yine heyecan dolu bir bölüm ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Merakla beklenen Sol Yanım 7. yeni bölüm fragmanı Star Tv izleyicisiyle buluştu. Ünlü oyuncu kadrosu ile dikkatleri üzerinde çeken dizi dört gencin birbirleri ile kesişen hayat hikayelerini konu alıyor. Peki Sol Yanım oyuncu kadrosunda kimler var?

SOL YANIM 7. BÖLÜM FRAGMANI YAYINDA


SOL YANIM 6.SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Selim, Serra’yı barışmaya nasıl ikna edecek? Biricik’in Ali’yle işbirliği nelere mal olacak? Asena’nın hamileliği Kutlusaylarda dengeleri nasıl değiştirecek? Burak’ın dönüşü Selim ve Serra ilişkisine nasıl etki edecek?

Serra’nın üst üste hayal kırıklığı yaşaması kendini sorgulamasına sebep olur ve Selim’in çevresindeki kızlarla yarışamayacağına inanır. Selim ise Biricik’in girişimlerine aldırış etmeden Serra’yı birlikte yemek yemeye ikna edince aşk yeniden alev alır. Kızının Selim’e aşık olduğunu gören Nilgün, Selim’in kapılarına gelmesini engelleyemez.

Asena, Barış’la yakın ilişkisi ifşa olunca İhsan’ın tehdidine maruz kalır. Hamile olduğunu öğrenen Asena, bebeğinin evliliğini yeniden rayına oturtabileceğini düşünür. Bu uğurda da önündeki bütün engelleri yıkmaya hazırdır.

Ali’nin şantajı karşısında Biricik zor duruma düşer. Öte yandan Serra’yı kumpasa düşürebilmek için Nazlım’ı kullanmaya çalışınca olaylar içinden çıkılamaz bir hal alır. Biricik’in imdadına yetişebilecek tek isim ise nihayet iyileşen Burak olacaktır.

SOL YANIM DİZİSİ KONUSU NEDİR?

‘Sol Yanım’ seyirciyi genç yaşta kendi ayakları üzerinde durmayı öğrenmiş ve annesinin bakımını üstlenmiş Serra ile varlıklı Kutlusay Ailesi’nin veliahtı Selim’le tanıştıracak. Serra ve annesinin mütevazı mahalle hayatına karşılık, Kutlusay Malikanesi ve ailenin göz alıcı lüks yaşamı hikayenin merkezinde yer alacak. Çok başarılı bir öğrenci olan Serra’nın burslu okuduğu, Selim’in ise adeta mecburiyetten devam ettiği, kendilerinin olan Kuzey Üniversitesi ise üniversite yaşamına dair birbirinden eğlenceli ve sürükleyici hikayeler sunacak. Kadronun genç oyuncularının birbirinden çarpıcı tarzları gençler arasında yeni bir akım başlatacak.

SOL YANIM OYUNCULARI KİMLER?

Geçmişten geleceğe taşınan aşkların ve tesadüflerin hikayesini konu alındığı ‘Sol Yanım’ın başrollerinde Özge Yağız, Tolga Mendi, Cemre Baysel, Emre Bey, Defne Samyeli ve Cansel Elçin gibi isimler yer alıyor. Yayınlanan ilk tanıtımla birlikte dizinin merakla beklenen karakterleri de ortaya çıktı.

SOL YANIM NEREDE ÇEKİLİYOR?

Sol Yanım dizisinin çekimlerinin İstanbul'da BKM stüdyolarından yaptığı bilinmektedir.