Meğer sebebi buymuş... Şok gelişme! Evlilik Hakkında Her Şey yayın akışından kaldırılıyor!

FOX TV'nin büyük beğeni alan dizisi Evlilik Hakkında Her Şey, her salı akşam izleyici ile buluşuyor. Yusuf Pirhasan ve Volkan Keskin'in yönetmen koltuğunda yer aldığı dizi MF Yapım imzası ile karşımıza çıkıyor.

Evlilik Hakkında Her Şey dizisi salı akşamlarının fenomen yapımları arasında yer almaya devam ediyor. Türk yapımı dram, komedi ve hukuk türüyle ekrana gelen yapım The Split dizisinin uyarlamasıdır. Yapımın bu hafta yayından kaldırılması seyirciyi bir hayli üzecek.

EVLİLİK HAKKINDA HER ŞEY YAYIN AKIŞINDAN KALDIRILIYOR!

Evlilik Hakkında Her Şey dizisi final yapması nedeniyle yayın akışından kalkacak.

Evlilik Hakkında Her Şey, MF Yapım imzalı, ilk bölümü 21 Eylül 2021 tarihinde yayınlanan, yönetmen koltuğuna sırasıyla Yusuf Pirhasan ve Volkan Keskin'in oturduğu, senaryosunu Seda Çalışır Karaoğlu, Toprak Karaoğlu, Ayşe Canan Ertuğ ve Halil Ersan'ın uyarladığı, Türk yapımı dram, komedi-drama ve hukuk türündeki televizyon dizisidir.

Dizi, The Split dizisinin uyarlamasıdır. Başrollerinde Gökçe Bahadır, Barış Kılıç, Sumru Yavrucuk, Gökçe Eyüboğlu, Serkan Altunorak ve Tülin Ece bulunmaktadır. Dizi, 31 Mayıs 2022 tarihinde yayımlanacak olan 33. bölümü ile final yaparak sona erecektir.