''Soğuma vakti''! Barış Alper Yılmaz'la Şeyma Subaşı Bodrum'da sabaha kadar eğlendi

Barış Alper Yılmaz'la Şeyma Subaşı hakkında şoke eden bir iddia ortaya atıldı. Bodrum'da bulunan Barış Alper Yılmaz'ın, sabaha kadar Şeyma Subaşı'yla eğlendiği öne sürüldü.

EURO 2024'te gösterdiği performansla büyük beğeni toplayan Galatasaray'ın ve A Milli Takım'ın yıldızı Barış Alper Yılmaz, tatil yaptığı Bodrum'da iddiaya göre sürpriz bir isimle yan yana geldi. Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı ile Barış Alper Yılmaz bir mekanda sabahın ilk ışıklarına dek eğlendi.

BARIŞ ALPER YILMAZ'LA ŞEYMA SUBAŞI BERABER Mİ EĞLENDİ?

Milli futbolcu turnuvadan hemen sonra soluğu Bodrum'da aldı. Burada yakın arkadaşlarıyla birlikte hem denizin hem de güneşin tadını çıkaran Yılmaz, iddiaya göre sürpriz bir isimle de bir araya geldi.

Acun Ilıcalı ile yapmış olduğu evlilikle ün kazanan ve bir kız çocuğu annesi olan sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı ile karşılaşan Yılmaz, iddiaya göre Subaşı ile derin bir sohbete daldı. Saatler ilerledikçe samimiyet kazanan Yılmaz ve Subaşı gece sonunda, başka bir mekana giderek sabahın ilk ışıklarına kadar eğlendi.

SOSYAL MEDYA İSYAN ETTİ

Öte yandan çıkan haberler sonrası sosyal medyada eleştirel yorumlar geldi. Barış Alper Yılmaz'a, bu davranışından dolayı tepki gösterenler oldu. Konu üzerine Milli futbolcunun hayranları, "Gerçekten hemen bi' soğuma gelmesi şaka mıdır?" ve "Soğuma vakti" şeklinde yorumlarda bulundular.