Skandal olay patlat verdi! Ayşe Hatun Önal'ın ''Kocam'' dediği kişi Selin Demiratar'ın eşi çıktı

Ayşe Hatun Önel önceki gün sosyal medya hesabından sevgilisi ile çekildiği kareyi ''Kocam'' notuyla paylaştı. Ayşe Hatun Önal'ın paylaştığı kişinin Selin Demiratar'ın eşi Mehmet Ali Çebi olduğu ortaya çıktı. Selin Demiratar ve Mehmet Ali Çebi'den henüz açıklama gelmedi.

Magazin gündemini sallayacak olan olay önceki gün yaşandı. Ayşe Hatun Önal "Kocam benim seni çok seviyorum" diyerek sevgisiyle fotoğrafını paylaştı. Ayşe Hatun Önal'ın kısa bir süre sonra sildiği gönderideki kişinin Selim Demiratar'ın eşi olduğu ortaya çıktı.

Söylemezsem Olmaz sunucularından Hande Sarıoğlu, Önal'ın paylaşımındaki kişinin Mehmet Ali Çebi olduğu ve 2020 yılında oyuncu Selin Demiratar ile evlendiğini söyledi. Ayşe Hatun Önal'a ateş püsküren Sarıoğlu, "O başkasının kocası, senin kocan değil. Sen şuan metressin pardon da. Ayşe Hatun Önal ile Mehmet Ali Çebi yıllar önce aşk yaşamıştı. Daha sonra Çebi, Selin Demiratar ile evlenmişti. Bunun bir usulü olmalı. Çebi'nin gidip boşanması lazım iki kişinin kocası olamazsın" dedi.