Sivil Cephe konusu nedir, hangi oyuncular yer alıyor?

Bu akşam Star Tv ekranlarında yayınlanacak olan Sivil Cephe filminde birçok ünlü oyuncu yer alıyor. 2013 ABD yapımı Sivil Cephe filminin yönetmen kadrosunda ise Gary Fleder yer alıyor. Sivil Cephe filmi konusu nedir, hangi oyuncular yer alıyor? Aksiyon ve gerilim türünde yayınlanacak olan film, 20:00'da izleyici ile buluşacak.

Haftanın son gününde Star Tv ekranlarında Sivil Cephe filmi yer alacak. Aksiyon ve macera türünde seyirci ile bulaşacak olan Sivil Cephe filmi konusu nedir, hangi oyuncular yer alıyor? ABD yapımı film Chuck Logan'ın romanına dayandırılmıştır ve senaryosu Sylvester Stallone tarafından uyarlanarak beyazperdeye sunulmuştur. Sivil Cephe filminde birçok Hollywood oyuncusu yer almaktadır.

SİVİL CEPHE OYUNCULARI KİM?

Filmin başrollerinde ünlü oyuncu Jason Statham, James Franco, Winona Ryder ve Kate Bosworth yer alıyor. Chuck Zito, Frank Grillo, Rachelle Lefevre, Clancy Brown, Christa Campbell gibi isimlerde filmde yer alan isimler arasında.

SİVİL CEPHE KONUSU NEDİR?

Phil Broker (Jason Statham) eski bir DEA ajanıdır. Motosikletçi çetesini çökertmek için gittiği yerde işler ters gider ve bu patronunun oğlunun hayatına mal olur. Bu yüzden bir bunalıma girer ve işini bırakır. Broker bu sıkıntılı hayattan bıkmıştır ve kurtulmaya karar vermiştir.

Daha sonralarda 9 yaşındaki kızı Maddy'nin güvenliği için küçük, ıssız ve sakin bir kasabaya yerleşirler. Maddy, okulda kendisine bela olan çocuk ile kavga eder ve onu defeder. Bu olay Broker'ın yerel Meth uyuşturucu lideriyle doğrudan bir çatışma içine girmesini sağlayacaktır. Geçmişinde olan motosiklet çetelerinin de bu olaya katılması ile durum daha da karmaşık hale sarar. Broker sadece tek bir şey düşünür ve o da kızını korumaktır. Bunun için de elinden geleni yapmaya hazırdır.