Sır diyet ortaya çıktı! Güllü bu yöntemle 80 kilo vermeyi başardı...

Kilo verme sürecine başlayacak pek çok insan, ünlülerin uyguladıkları diyet programlarını merak edebiliyor. Ayrıca bu ünlülerden biri de Güllü. Çünkü Güllü, uyguladığı diyet formülü sayesinde tam 80 kilo vermeyi başardı. İşte detaylar…

Güllü, zayıflama sürecinden sonra birçok insanın dikkatini çekti. Zira verdiği kilolar gözle görülmeye başladı. Ayrıca Güllü'nün kilo verme sürecinde uyguladığı diyet formülü, zayıflamak isteyen hemen herkes tarafından merak edildi. Peki, Güllü tam 80 kilo vermeyi nasıl başardı?

GÜLLÜ TAM 80 KİLO VERMEYİ NASIL BAŞARDI?

Kilo verme sürecinde sağlıklı beslenmesine dikkat eden Güllü, mide küçültme ameliyatı geçirdi. Devamında ise ünlü diyetisyenlerle görüştü. Bunun yanı sıra fit bir görünüm elde edebilmek için vücudundaki yağ oranını dengelemek istedi.

Diyet ve spor sayesinde adeta eriyen Güllü, röportajlarında her geçen gün kendisini daha hafif hissettiğini de belirtti. Peki, Güllü adeta sır olan diyetinde nelere dikkat etti?

DİYET PROGRAMINDA NELERE DİKKAT ETTİ?

Diyet ve spor sayesinde adeta eriyen Güllü'nün beslenme programı pek çok insan tarafından merak edildi. Zira ünlü şarkıcı kilo verme sürecinde ağırlıklı olarak yeşillik ve protein aldı. Bunun yanı sıra porsiyonlarını azalttı. Ayrıca kilo verme sürecinde; şeker, un ve tuzu yaşantısından çıkarttı.

Dengeli beslenmenin önemini kilo verme sürecinin ardından adeta ortaya çıkartan ünlü şarkıcı, fit bir görünüm elde etmeyi başardı.

Öte yandan kilo verme sürecinde diyetinin yanı sıra gün içinde gerçekleştirdiği bir saatlik spor ve yürüyüş de etkili oldu.