Sinemanın '4 yapraklı yoncası' sosyal medyada buluştu

Türk sinemasının usta sanatçılarından Türkan Şoray, doğum gününde yakın dostları Filiz Akın, Hülya Koçyiğit ve Fatma Girik tarafından anıldı. Yakın dostların birbirleri için yaptıkları paylaşımlar, sosyal medyada yoğun ilgi gördü.

Türk sinemasında '4 Yapraklı Yonca' olarak bilinen usta sanatçılar Filiz Akın, Fatma Girik, Hülya Koçyiğit ve Türkan Şoray, Şoray'ın doğum günü için özel paylaşımlarda bulundular. Sinemaya ilk adım attıkları 1960'lı yıllardan bu yana birbirlerinin en yakın dostları olan 4 isim paylaşımlarıyla yoğun ilgi gördüler.

'İYİ Kİ DOĞMUŞSUN ARKADAŞIM'

Hülya Koçyiğit, Şoraty'ın doğum gününü kolaj bir görselle kutladı. Sanatçı paylaşımının altına, 'Benim canım Türkan'ım, yılların dostluğuna selam olsun. İyi ki doğmuşsun arkadaşım.' notunu ekledi.

Filiz Akın ise, aralarında Fatma Girik'in de bulunduğu bir videoyu paylaşıp, 'Benim kraliçe arkadaşım, bu coğrafyanın en güzel kadını. Milyonların gönlünde taht kurmuş Türkan Şoray'ımız. Kızınla, ailenle, sevdiklerin ve sevenlerinle nice sağlıklı, başarılı bazı günler birlikte olabileceğimiz nice keyifli yılların; doğum günün kutlu olsun...' notunu yazdı.