Sinem Kobal'dan eşine övgü dolu sözler: Kenan benim şansım

Ünlü oyuncu Sinem Kobal, bir dergi için objektif karşısına geçti. Evliliği ile ilgili açıklamalarda bulunan Sinem Kobal eşi Kenan İmirzalıoğlu'na övgü dolu sözler sarf etti. Kobal, ''Kenan benim şansım'' şeklinde konuştu.

Uzun bir süredir ekranlardan uzak olan güzel oyuncu Sinem Kobal, geçtiğimiz günlerde bir dergi için objektif karşısına geçti. Sinem Kobol, dergiye verdiği röportajda dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Kobal'ın çok merak edilen aile hayatıyla ilgili yaptığı açıklamalardan ara başlıklar:

"Anneliği keşfediyorum. Her duygumun katlandığı, çoğaldığı bir yolculuk. Kızlarım beni günden güne değiştiriyor, dönüştürüyor; buna minnettarım. Annemi artık çok daha iyi anlıyorum. Kenan çok iyi bir baba gerçekten. Onunla gurur duyuyorum ve kendimi şanslı hissediyorum. Leyla ile Lalin'in sanatla, doğayla, müzikle iç içe büyümesini istiyorum.

Deli doluyumdur, içim içime sığmaz. Anda olmaya çalışıyorum. Dönem dönem sakin, dönem dönem fırtınalı. Mutluluğa giden yolda seçim önemli gibi. Her durumda mutlu olmayı seçme hali. Kapanan kapı kaderse, kapanan kapıya değil, açılan pencereye bakmak lazım. Sanatın iyileştirici gücüne inanıyorum. Yeni roller için heyecanlanıyorum. Setleri çok özledim."