Sinem Kobal özel hayatını ortaya döktü! Kariyerini ve anneliğini anlattı

Özel hayatını gözlerden uzak yaşamayı tercih eden güzel oyuncu Sinem Kobal, bir dergiye özel açıklamalarda bulundu. Kenan İmirzalıoğlu'yla olan evliliğiyle gündeme gelen Sinem Kobal kariyeri ve annelik serüveni hakkında konuştu.

Dadı, Küçük Sırlar ve Selena gibi hafızlara kazınan dizilerde rol almış olan ünlü oyuncu Sinem Kobal, bir süredir ekranlardan uzak duruyor. Vaktinin çoğunu çocukları ve eşi Kenan İmirzalıoğlu ile geçiren Sinem Kobal bir dergi için kamera karşısına geçti.

SİNEM KOBAL KARİYERİNİ VE ANNELİĞİNİ ANLATTI

Ünlü oyuncu Kobal, kariyerini ve anneliğine dair samimi açıklamalarda bulundu. Kobal, "Selena ile zamansız bir karakter yaratmanın gururunu ve mutluluğunu tadıyorum. Kadın süper kahraman olmak çok özel. Her gün aile olmanın tecrübesine ve heyecanına gözümü açıyorum. Kendime zaman ayırıyorum, kızlarımla birlikte çok şey öğreniyorum. Her gün sürprizli yeni bir macera. Zor oluyor ama çocuklarımızı sosyal medyadan uzak tutuyoruz.

Çocuk hevesi diye ciddiye almadıkları bir dönemde dizi seçmelerinde Haldun Dormen beni keşfetti. Bana inandı. Hayatıma dokunup sahne tozunu yutmamı sağladı. 13 yaşımda bir oyunculuk ajansına fotoğrafımı göndermiştim. Üç ay sonra 'Dadı' dizisinin seçmeleri için aradıklarında annemler şok oldu" dedi.