Sinem Kobal Kenan İmirzalıoğlu konuştu: Teker teker dönelim de

Önceki akşam Etiler'deki bir mekandan çıkarken görüntülenen Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal çifti gazetecilerle sohbet etti. Magazin basınının gözde çiftlerinden olan Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu, bir yapımda birlikte rol alıp almayacakları yönünde sorulan soruya cevap verdi. ikili, ''Teker teker dönelim de'' dedi.

Evlilikleri ile magazin dünyasının örnek çiftlerinden olan oyuncu Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal, geçtiğimiz akşam Etiler'de yemek yedi. Mekan çıkışı görüntülenen ünlü çift keyifli halleri ile dikkat çekti.

İki kez anne-baba olmanın mutluluğunu yaşayan İmirzalıoğlu ve Kobal, oyunculuğa ara vermek durumunda kaldı. Ünlü çift, "Oyunculuğa ne zaman dönmeyi düşünüyorsunuz?" sorusuna şu yanıtı verdi: "Çocuklar iyiler, büyüyorlar. Şu an net bir şey yok ama evet, senaryo okumalarına başladık. İnşallah önümüzdeki dönemde güzel haberler veririm sizlere."

Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu, bir yapımda birlikte rol alıp alamayacakları yönündeki soruya ise gülerek "Teker teker bir dönelim de beraber de olur inşallah" cevabını verdi.