Gözden kaçan o detayı görünce çok şaşıracaksınız! Sinem Kobal kardeşiyle Selena'da oynamış!

Selena dizisiyle ünlenen güzel oyuncu Sinem Kobal, kendisi gibi oyuncu olan eşi Kenan İmirzalıoğlu ile evlendi. Bu evlilikten ise 2 çocukları oldu. Gülben Ergen, Haldun Dormen ve Kenan Işık gibi isimlerin yer aldığı Dadı dizisiyle oyunculuğa adım atan Kobal, ardından birçok yapımda yer almıştır. 2006-2009 yılları arasında atv'de yayınlanan Selana dizisi izleyiciler tarafından çok sevildi. Diziyle ünlenen Sinem Kobal meğer kardeşiyle aynı dizide rol almış. Gözden kaçan o detayı görünce çok şaşıracaksınız!

Sinem Kobal meğer kardeşi Kerem Kobal ile aynı dizide yer almış. Kimsenin bilmediği bu detayı öğrenince şaşıracaksınız. Selana dizisiyle ünlenen güzel oyuncu şimdiler 2 kız annesi. 2001 yılında Dadı dizisiyle oyunculuğa başlamış olan oyuncu ardından Selena, Küçük Sırlar, Romantik Komedi gibi yapımlarda rol almıştır. Uzun süredir gözden uzak bir hayat yaşayan oyuncunun Kenan İmirzalıoğlu ile mutlu bir evliliği var.

Sinem Kobal kardeşiyle Selena'da oynamış. Geçen aylarda kardeşi Kerem Kobal'ın doğum gününü kutlayan Sinem Kobal, "İyi ki doğdun" mesajını takipçileriyle paylaştı.

Kardeşini ilk kez görenler ise benzerlik karşısında şaşırdı. Takipçileri şok eden diğer bir olay ise Kerem Kobal'ın Selena dizisinde rol alması.

Kerem Kobal, meğer yıllar öce Selana'da Selin'in sevgilisi Atacan'ı oynamış. Oyuncunun kardeşi Kerem Kobal, Elektrik Elektronik Mühendisliği bölümü mezunu.