Sinem Kobal, eşi Kenan İmirzalıoğlu'nu ilk gördüğünde hissettiklerini anlattı

Uzun bir süredir ekranlardan uzak olan güzel oyuncu Sinem Kobal, İbrahim Selim'in programına konuk oldu. 2016 yılında meslektaşı Kenan İmirzalıoğlu ile evlenen Sinem Kobal, eşini ilk gördüğünde hissettiklerini anlattı.

2016 yılında Kenan İmirzalıoğlu ile evlenen Sinem Kobal, kızları Lalin'i 2020'de, Leyla'yı ise 2022'de kucağına alarak ailesini genişletti. "İbrahim Selim'le Bu Gece" programına konuk olan güzel oyuncu Sinem Kobal, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Kobal, eşi Kenan İmirzalıoğlu'nu ilk gördüğünde hissettiklerini şu sözlerle anlattı: "Kenan'ı ilk gördüğümde enerjisiyle çarpıldım. Görür görmez çarpıldığım biri. İlk karşılaştığımızda da tabii ki kendisi enerjisiyle çarpmıştı. Farkında da değildim o kadar. Tuttu kolumdan çekti diyebilirim. Ben de böyle kaldım tabii ki.

Sevgi ve emek varsa evlilik de güzel oluyor. Aslında mesele evlilik değil, mesele hayatını geçirmeye gönüllü olduğun partnerinle ne yaşadığın. Ne kadar sevgi, saygı, emek paylaştığın. O sevgi ve emek varsa o yolda evlilik de güzel oluyor, sevgililik de güzel oluyor. Birbirini seven iki ruh karşılaştığında o emeği vermek istiyorlar ve evlilik de güzel bir yol çiziyor aslında. Aile oluyorsun, kökleniyorsun. Evlilik ve aile kavramı her zaman değerini koruyor."