Sinem kınayı yaktı!

Kenan İmirzalıoğlu ile Cunda’da evlenmeye hazırlanan Sinem Kobal, kına gecesini yakın arkadaşlarının katılımıyla önceki akşam gerçekleştirdi.

Mazlum AYDIN 

Kenan İmirzalıoğlu ile 14 Mayıs'ta dünyaevine girmeye hazırlanan Sinem Kobal, yakın arkadaşları Burçin Terzioğlu ve Şükran Ovalı'nın katılımıyla önceki akşam kına gecesi yaptı. Arnavutköy Balık’ta bir araya gelen ekip, gecede eğlencenin keyfini çıkardı. Gelinliği andıran beyaz bir kıyafet giyen Kobal, bu görüntüsüyle düğüne hazırlık yaptı. Eğlencelerine farklı bir mekânda devam etmek isteyen ekip birlikte çıkış yaparken Kobal, "Arkadaşlarım bana sürprizler yaptı ve hem kına gecesi hem de bekarlığa veda gibi bir gece yaptık" diyerek duygularını anlattı. 

GAME OVER

Gecenin dikkat çeken ayrıntısı ise davetlilerin masalarına ‘Game Over’ (Oyun Bitti) adlı kartların koyulması oldu. Ekibin Emirgan’da devam eden partisine Kobal’ın müstakbel eşi Kenan İmirzalıoğlu ve Burçin Terzioğlu’nun sevgilisi İlker Kaleli katıldı. Ünlü oyuncu sosyal medya hesabından gece için arkadaşlarına teşekkür etti.