Sinan Çetin kimdir, aslen nereli? Sinan Çetin'in oğlu Rafael Cemo Çetin kimdir, kaç yaşında?

Oğlu Rafael Cemo Çetin'in çırılçıplak görüntülerinin ardından, ünlü yönetmen Sinan Çetin'inde görüntüleri magazin gündemine bomba gibi düştü. Tatil sezonunu açan ünlü yönetmen Çetin, mayosunu değiştirirken çırılçıplak görüntülendi. Bu görüntülerin ardından Sinan Çetin kimdir, aslen nereli? Sinan Çetin'in oğlu Rafael Cemo Çetin kimdir, kaç yaşında? gibi soruların yanıtları araştırılmaya başlandı. İşte tüm detaylar...

Bodrum'da önceki gün arkadaşlarına misafir olan yönetmen Sinan Çetin, herkesin gözü önünde mayosunu değiştirirken pes dedirten görüntüler magazin gündemine bomba gibi düştü. Bu görüntülerin ardından yönetmen Sinan Çetin ile Rebekka Çetin'in evliliğinden dünyaya gelen Rafael Cemo Çetin'in de çırılçıplak pozları gündeme geldi. Peki, Sinan Çetin kimdir, aslen nereli? Sinan Çetin'in oğlu Rafael Cemo Çetin kimdir, kaç yaşında?

SİNAN ÇETİN KİMDİR, ASLEN NERELİ?

1 Mart 1953 doğumlu olan Çetin, Van'da dünyaya geldi. Sinema ve televizyon yapım şirketi olan bir markanın sahibi olan Sinan Çetin geçtiğimiz yıllarda "Sinan Çetin'le Film Gibi" programıyla büyük başarı elde etmişti.

Van'da doğan Sinan Çetin'in babası gümrük muhafaza memuru Mehdi Bey ile Şevket Hanım'ın oğludur. İlkokulu Aşkale'de okudu. Ailenin sekiz çocuğundan biri olan Çetin, ailesinin Ankara'ya taşınmasıyla Altındağ'ın Samanpazarı semtinde bulunan Sakalar İlkokulu'nda öğrenim hayatına başlamış daha sonra Gazi Lisesi'ne devam etmiştir. Liseden sonra bir süre Hacettepe Üniversitesi Edebiyat Fakültesi'nde sanat tarihi ve yine aynı üniversite eczacılık okumuştur.

Çiçek Abbas, Berlin in Berlin, Propaganda, Komser Şekspir, Okul, Pardon, Şans Kapıyı Kırınca, Plajda, Kağıt ve Çanakkale Çocukları gibi yapımlarda yönetmen ya da yapımcı olarak görev alan Çetin şimdiye kadar birçok projeye imza atmıştır.

SİNAN ÇETİN'İN OĞLU RAFAEL CEMO ÇETİN KİMDİR?

Sinan Çetin ile Alman Rebekka Haas'ın oğlu olan Rafael Cemo Çetin, 11 Ağustos 1992 tarihinde Almanya'nın Berlin şehrinde dünyaya geldi. Rafael Cemo Çetin'in Orfeo ve Tess Sahara adında iki tane kardeşi var. Sinan Çetin'in ilk evliliğinden olan Rüzgar Çetin'in de kardeşidir.

Çocukluğu Almanya'da geçen Rafael Cemo Çetin eğitimini ABD'de aldı. New York'ta liseyi bitirdikten sonra SVA School of Visual Art'ta yönetmenlik eğitimi gördü. New York'ta 4 yıl sinema ve oyunculuk eğitimi de aldı.

Rafael Cemo Çetin, 2002 yılında yönetmenliğini babası Sinan Çetin'in yaptığı 'Romantik' filminde müzisyen Teoman'ın çocukluğunu oynadı. Daha sonra, 2012 yılında yine Sinan Çetin'in yönetmenliğini yaptığı 'Çanakkale Çocukları' filminde oynadı.