Sinan Çalışkanoğlu'ndan Diyarbakır Bismil'e 'Öğretmenler Günü' sürprizi

Oyuncu Sinan Çalışkanoğlu, Diyarbakır Bismil'e sürpriz bir ziyarette bulundu. Çalışkanoğlu, Orman Genel Müdürlüğü ekipleri ile birlikte bir ilkokulun bahçesine fidan dikti.

Oyuncu Sinan Çalışkanoğlu, Öğretmenler Günü dolayısıyla Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde bulunan Atatürk İlkokulu'na sürpriz bir ziyarette bulundu. Milliyet'te yer alan habere göre; Okulda eğitim veren Nurcan öğretmenin sosyal medya üzerinden Orman Genel Müdürlüğü'nden fidan talep etmesi üzerine Çalışkanoğlu ve Orman Genel Müdürlüğü ekipleri, fidanları 24 Kasım sabahı okula teslim ettiler, öğretmen ve çocuklarla birlikte fidanları toprağa ektiler.

Orman Genel Müdürlüğü Şanlıurfa Bölge Müdürü Mehmet Zeki Bayıcı; Orman Genel Müdürü Bekir Karacabey'in selamlarını iletti. Kendisinin bizzat gelmeyi istediğini ancak yurt dışı programından ötürü katılamadığını, öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutladıklarını belirtti.

Ziyaretin ardından İlçe Kaymakamı Enver Hakan Zengince, Sinan Çalışkanoğlu, Mehmet Zeki Bayıcı, Nurcan Taşçıer Kurt ve öğrenciler, fidanları dikti.