Sinan Akçıl'dan Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ ile selfie!

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Av. Hamza Dağ, İzmir Bayraklı'da konser veren Sinan Akçıl'ı dinlemeye geldiler. Sinan Akçıl, kendisini dinlemeye gelen Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Av. Hamza Dağ'ı sahnesine konuk etti ve selfie çekildi.

Ünlü sanatçı Sinan Akçıl dün akşam İzmir Bayraklı'da konser verdi. Yoğun bir ilgi ile karşılaşan Sinan Akçıl'ı dinlemeye gelenler arasında Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Av. Hamza Dağ da vardı.

BAKAN KASAPOĞLU İÇİN YAZDIĞI ŞARKIYI SESLENDİRDİ

Magazin Kuryesi'nde yer alan habere göre; Sinan Akçıl, kendisini dinlemeye gelen Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Av. Hamza Dağ'ı sahnesine konuk etti.

Sinan Akçıl sahnede, Bakan Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu için yazdığı şarkıyı seslendirdi. Sahnede hatıra fotoğrafı da çektirildi.