Sinan Akçıl'dan Aleyna Tilki gafı: Başını yakmadım umarım

Geçtiğimiz gün görüntülenen Sinan Akçıl, Aleyna Tilki hakkında ''Benim oturduğum siteye taşındı, ona ziyarete gideceğim'' dedi. Son dönemde takıntılı hayranı nedeniyle zor günler geçiren Aleyna Tilki hakkında büyük bir gaf yapan Sinan Akçıl, ''Eyvah, kızın başını yakmadım umarım!'' ifadelerini kullandı.

Ünlü şarkıcı Sinan Akçıl, önceki akşam Etiler'deki bir alışveriş merkezinde objektiflere yansıdı. Sinan Akçıl, keyifli halleri ile dikkat çekerken muhabirlerle sohbet etti.

Fenerbahçe-Galatasaray derbisi öncesi alışverişe çıktığını ifade eden Sinan Akçıl, "Normalde maça gidecektim ama arkadaşlarım aradı, 'Bizde beraber izleyelim' diye. Son saniye vazgeçtim. Takıma destek için de alışveriş yapmaya geldim." dedi.

Adıyaman'da verdiği konserde genç popçu Aleyna Tilki'nin seyirci rekorunu kırması hakkında konuşan Sinan Akçıl, "Aleyna benim oturduğum siteye taşındı, ev ziyareti yapacağım ona. '12 bin kişi fazla geldi bana, seni geçtim' diyeceğim." ifadelerini kullandı.

Daha sonra Aleyna Tilki'nin saplantılı hayranı nedeniyle taşındığı aklına gelen ünlü şarkıcı, "Eyvah, kızın başını yakmadım umarım!" dedi.