Simge Sağın'ın gizemli aşkı ortaya çıktı

Ünlü popçu Simge Sağın, yaklaşık 2,5 ay önce aradığı aşkı bulduğunu belirtmişti. Sevgilisinin ismini açıklamayan Sağın'ın, aranjör Aytaç Özgümüş'le aşk yaşadığı ortaya çıktı.

4 yıl ilişki yaşadığı aranjör Ozan Bayraşa’dan 2018’de ayrılan Simge Sağın, 2.5 aydır hayatında biri olduğunu söylüyordu. Ünlü şarkıcının gizemli sevgilisinin kimliği ortaya çıktı.

ASLI DEMİRER İLE EVLİYDİ

Hürriyet'in haberine göre Simge Sağın’ın yine bir aranjörle; Aytaç Özgümüş’le ilişki yaşadığı ortaya çıktı. Özgümüş, 2018’de şarkıcı Aslı Demirer’le evlenmiş, çift geçtiğimiz aralık ayında boşanmıştı.

“5 AĞUSTOS’TA YANIMDA OLACAK”

Simge Sağın önceki gün Harbiye Açıkhava’daki Koray Avcı konserindeydi. 5 Ağustos’ta aynı yerde konser verecek olan şarkıcı, yeni ilişkisiyle ilgili soruları yanıtlarken yine isim vermedi: “İlişkimiz güzel gidiyor. İyi biri. Sonunda güzel bir şey oldu. Ben de mutluyum. İnşallah çok uzun bir yolculuk yaparız. Sektörden sayılır. Kendisi 5 Ağustos’ta yanımda olacak.

Simge Sağın, Aytaç Özgümüş’le ilişkisi hakkındaki sorularımıza “Şu anda keyifli bir zaman dilimi yaşıyorum” yanıtını verdi.