Simge Sağın kendisini dinlemeye gelen engelli hayranının isteğini kırmadı

Son dönemin en popüler isimlerinden olan ünlü şarkıcı Simge Sağın, Ankaralı hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Simge Sağın, sahnede şarkı söylediği sırada kendisini en önde izleyen engelli seyircisinin ricasını geri çevirmedi.

Simge Sağın, Ankara'da dünden bugüne hit olmuş şarkılarının yanı sıra sahnede söylemekten keyif aldığı parçalardan oluşan repertuvarıyla kendisini dinlemeye gelen hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

Türkiye'nin farklı şehirlerini kapsayan turnesine başlayan Simge, 10 bin kişiye Ankara'da muhteşem bir konser verdi. Bir klasik haline gelen "Aşkın Olayım" şarkısıyla bir fenomene dönüşen Simge hem Antalya'da hem de Ankara'da konserin sonunda tekrar sahneye çağrıldı. Seyirciyi kıramayan Simge "Aşkın Olayım" ile bis yaptı.

Ünlü şarkıcı Simge Sağın, sahnede şarkı söylediği sırada kendisini en önde izleyen engelli seyircisinin ricasını geri çevirmedi. Sahne kıyafetleri ile adından söz ettiren Simge'nin o anları sosyal medyada kısa sürede gündem oldu. Ses getiren video sosyal medya kullanıcılarından binlerce beğeni ve yorum aldı. Simge bu yaz sevenleriyle açık hava konserlerinde buluşmaya devam edecek.