Simge Fıstıkoğlu evlendi! Simge Fıstıkoğlu Emre Tavukçuoğlu kimdir, kaç yaşında?

Simge Fıstıkoğlu Emir Tavukçuoğlu kimdir, kaç yaşında soruları merak ediliyor. Tavukçuoğlu Gayrimenkul’un sahibi Emir Tavukçuoğlu ve Simge Fıstıkoğlu evlendi. Simge Fıstıkoğlu ve Emre Tavukçuoğlu'nun ilişkileri geçen yıl birinci yıl dönümlerini kutlamak için gittikleri yemekte çektikleri fotoğrafı Instagram hesabından paylaşmasıyla ortaya çıkmıştı. Fıstıkoğlu daha önce verdiği bir röportajda ''Evlilik için ikna edebilen olmadı. Yıllar önce evliliğin eşiğinden döndüm. Evlenmeme 20 gün vardı. Sonrasında da hakikaten doğru insan çıkmadı.'' demişti. Sevilen sunucunun hayranları çift ile ilgili bilgileri araştırmaya başladılar. 12 Aralık 1982 İstanbul doğumlu olan Simge Fıstıkoğlu, İstanbul Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunudur. Medya kariyerine ilk olarak Elle Decor dergisi ile başlayan Simge Fıstıkoğlu, burada 6 aylık stil editörlüğü deneyiminin ardından yazılı basın yerine görsel basında çalışmak istediği kararına vardı. Detaylar haberimizde sizlerle.

Simge Fıstıkoğlu evlendi. Simde Fıstıkoğlu eşi Emre Tavukçuoğlu kimdir, kaç yaşında? Güzel sunucu Simge Fıstıkoğlu, yaklaşık iki yıldır birlikte olduğu sevgilisi Emir Tavukçuoğlu ile nişanlanmıştı. Çift aile arasında gerçekleşen törenle yüzüklerini taktı. Simge Fıstıkoğlu o anların fotoğraflarını Instagram'da takipçileri ile paylaşmıştı. Gerçek aşkı bulan Fıstıkoğlu, Emre Tavukçuoğlu ile dünyaevine girdi. Fıstıkoğlu daha önce verdiği bir röportajda "Evlilik için ikna edebilen olmadı. Yıllar önce evliliğin eşiğinden döndüm. Evlenmeme 20 gün vardı. Sonrasında da hakikaten doğru insan çıkmadı." demişti. 12 Aralık 1982 İstanbul doğumlu olan Simge Fıstıkoğlu, İstanbul Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunudur. Medya kariyerine ilk olarak Elle Decor dergisi ile başlayan Simge Fıstıkoğlu, burada 6 aylık stil editörlüğü deneyiminin ardından yazılı basın yerine görsel basında çalışmak istediği kararına vardı. 1982 doğumlu sunucu Simge Fıstıkoğlu ile 2018 yılında nişanlanan iş adamı Emir Tavukçuoğlu aslen Rize‘lidir. Düğünlerinin ise 2018 yılının Nisan ayı gibi gerçekleşmesinin planlandığı açıklanan Emir Tavukçuoğlu yaşantısını İstanbul Kadıköy‘de sürdürmektedir.Bakanlar Kurulu kararı uyarınca bütün yurtta saatlerinin bir saat ileri alınmasıyla başlatılan yaz saati uygulamasının devam ettirilmesine karar verilmişti.

SİMGE FISTIKOĞLU EVLENDİ

Simge Fıstıkoğlu ve Emre Tavukçuoğlu'nun ilişkileri geçen yıl birinci yıl dönümlerini kutlamak için gittikleri yemekte çektikleri fotoğrafı Instagram hesabından paylaşmasıyla ortaya çıkmıştı.

Gerçek aşkı bulan Fıstıkoğlu, Emre Tavukçuoğlu ile dünyaevine girdi.

Fıstıkoğlu daha önce verdiği bir röportajda "Evlilik için ikna edebilen olmadı. Yıllar önce evliliğin eşiğinden döndüm. Evlenmeme 20 gün vardı. Sonrasında da hakikaten doğru insan çıkmadı." demişti.

SİMGE FISTIKOĞLU KİMDİR?

12 Aralık 1982 İstanbul doğumlu olan Simge Fıstıkoğlu, İstanbul Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunudur. Medya kariyerine ilk olarak Elle Decor dergisi ile başlayan Simge Fıstıkoğlu, burada 6 aylık stil editörlüğü deneyiminin ardından yazılı basın yerine görsel basında çalışmak istediği kararına vardı. 2006 senesinde spiker olan ablasının ısrarı üzerine televizyon dünyasına giren Simge Fıstıkoğlu, Habertürk Televizyonu’nun o dönemde Genel Yayın Yönetmeni Yardımcısı olan Murat Ongun ile görüşerek mesleği öğrenmek istediğini dile getirmiştir.

Simge Fıstıkoğlu ile görüşen Ongun ise ona spor servisinde başlamasını söylemiştir. Hiç düşünmeden Ongun’un teklifini kabul eden Fıstıkoğlu, 2009 yılının Ağustos ayına kadar burada spikerlik yapmış, sonrasında ise Habertürk Televizyonu Spor Müdürü olmuştur.

Bu dönemde başarılı teknik direktör ve futbolcularla röportaj yapan Simge Fıstıkoğlu, Habertürk’te “1 Gün” ve “Gün Başlıyor” haber kuşaklarını sunmuştur. Simge Fıstıkoğlu şimdilerde NTV’de Spor Akşamı programını ve haberleri sunmuştu.

EMİR TAVUKÇUOĞLU KİMDİR?

1982 doğumlu sunucu Simge Fıstıkoğlu ile 2018 yılında nişanlanan iş adamı Emir Tavukçuoğlu aslen Rize‘lidir. Düğünlerinin ise 2018 yılının Nisan ayı gibi gerçekleşmesinin planlandığı açıklanan Emir Tavukçuoğlu yaşantısını İstanbul Kadıköy‘de sürdürmektedir.

Tavukçuoğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Emir Tavukçuoğlu’nun şirketi bugüne kadar İstanbul Kadıköy Bağdat Caddesi civarında 100’ün üzerinde projeye imza atmıştır.