Sıla'yla boşanan Hazer Amani'den çarpıcı açıklama: Boşandıktan sonra yeni hayatıma adapte oldum

Bir arabanın arkasında sarmaş dolaş görüntülenmelerinin ardından 2020 yılında nikah masasına oturan Hazer Amani ve ünlü şarkıcı Sıla, 2021 yılında evliliklerini noktaladı. Gönlünü İlker Kaleli'ye kaptıran Sıla hayatına devam ederken Hazer Amani de boşanma sürecinin ardından ilk kez konuştu. Verdiği röportajda dikkat çeken açıklamalarda bulunan Amani, 'Hayatımızı idame ettirmemiz gerekiyor. Bunun için de adapte olmak çok önemli. Ben değişen koşullara kolay adapte olan biriyim. Boşandıktan sonra yeni evime çıkar çıkmaz yeni hayatıma da adapte oldum.' dedi.

Ahmet Kural ile mahkemelik olduğu dönemde Hazer Amani'yle arabada sarmaş dolaş uyurken görüntülenen Sıla, magazin gündeminde uzunca bir konuşulmuştu. Yaşananların ardından aşk yaşadıkları ortaya çıkan Hazer Amani ve Sıla çifti sürpriz bir kararla nikah masasına oturdu.

Sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlar ile aşklarını gözler önüne seren ünlü çifti 2021 yılında boşanma kararı aldı. Sıla, ünlü oyuncu İlker Kaleli ile yeni bir aşka yelken açarken Hazer Amani, boşanmasının ardından ilk kez konuştu. Sabah'a özel açıklamalarda bulunan Amani, dikkat çekti.

İşte çarpıcı röportajdan bazı satır başları...

Ünlü bir şeftiniz zaten ama eski eşiniz Sıla'dan dolayı ilgi odağı oldunuz. Bu ilgiden rahatsız mısınız?

Hayır, değilim. İlk başlarda çıkan haberleri okuyordum ama artık hiç okumuyorum. Arkadaşlarım gönderirse bilgim oluyor. Kendi işimle gündeme gelmek istiyorum, özel hayatımla değil.

'NE GEREK VAR Kİ BÖYLE BİR ŞEYE?'

Eski eşinizle olan fotoğraflarınızı sosyal medyanızdan kaldırmamanız bile haber oldu...

Ne gerek var ki böyle bir şeye? Bana bunu soran çok oldu. Yaşanmışlıklar var, o yüzden silmek istemedim. Sonrasını bilemem tabii, belki silerim.

'BEKARLIĞIN TADINI ÇIKARACAĞIM'

Bir daha evlenmeyi düşünüyor musunuz?

Şimdilik düşünmüyorum. Ama büyük konuşmak da istemem. Çünkü ilk boşandığımda "Bir daha asla evlenmem" demiştim, kısa süre sonra evlilik kararı aldım. Bir süre bekarlığın tadını çıkaracağım.

Pişmanlığınız var mı?

Hayır, yok.

Boşanma sonrası hayatınızdaki değişime adapte olabildiniz mi?

Hayatımızı idame ettirmemiz gerekiyor. Bunun için de adapte olmak çok önemli. Ben değişen koşullara kolay adapte olan biriyim. Boşandıktan sonra yeni evime çıkar çıkmaz yeni hayatıma da adapte oldum.

'BOŞANDIKTAN SONRA HİÇ KONUŞMADIK'

Sıla'yla görüşüyor musunuz?

Hayır, görüşmüyorum. Boşandıktan sonra hiç konuşmadık.

Eski eşinizin zor döneminde yanında olmuştunuz...

İnsan olan herkes yanında olur zaten. Aksi insanlığa yakışmazdı...