Sıla'dan bambaşka tarz... Tüylü pembe elbisesiyle poz verdi

Bir süredir ünlü oyuncu İlker Kaleli ile aşk yaşayan Sıla'dan yeni paylaşım geldi. Tüylü pembe elbisesi ile kamera karşısına geçen ünlü şarkıcı Sıla, farklı tarzı ile beğeni topladı. Sıla'nın paylaşımı birçok beğeni ve yorum aldı.

Ahmet Kural ile yaşadığı dava sürecinin ardından şef Hazer Amani'yle evlenmesinin ardından büyük ses getirmişti. Ancak Sıla'nın Hazer Amani ile olan evliliği de kısa sürdü. Bir süre yalnız kalan Sıla, aradığı aşkı ünlü oyuncu İlker Kaleli'de buldu.

Sıla ve İlker Kaleli aşkı tam gaz devam ediyor. Zaman zaman sosyal medyadan sevgilisiyle ilgili yaptığı romantik paylaşımlarla gündeme gelen ünlü şarkıcı Sıla, şimdi de farklı bir tarzla takipçilerinin karşısına çıktı.

Pembe tüylü elbisesi ile poz veren Sıla, takipçilerini büyüledi. Ünlü şarkıcının paylaşımı binlerce beğeni ve yorum aldı. Sosyal medya kullanıcıları "Pembe, pembe gönlüm sende abla", "Çok güzel kadınsınız hanımefendi", "Pembe zakkummmmm gibi" ve "Pembiş çok yakışmış" gibi yorumlarda bulundu. İşte Sıla'nın paylaşımı;