Sıla Hazer Amani ne zaman ayrıldı? Sıla Hazer Amani neden boşandı?

İlker Kaleli ve Sıla çifti beraber olduklarını Instagram hesabı üzerinden yaptıkları paylaşım ile duyurdu. Haberi görenler Sıla'nın Hazer Amani ile ne zaman ve neden ayrıldığını araştırmaya başladı. Peki, Sıla Hazer Amani neden boşandı? Sıla Hazer Amani ne zaman ayrıldı?

İlker Kaleli ve Sıla çifti birlikteliklerini Instagram hesabı üzerinden yaptıkları paylaşım ile duyurdu. Haberi görenler Sıla'nın Hazer Amani ile ne zaman ve neden ayrıldığını araştırmaya başladı. Peki, Sıla Hazer Amani neden boşandı? Sıla Hazer Amani ne zaman ayrıldı?

SILA VE HAZER AMANİ NE ZAMAN AYRILDI?

Geçtiğimiz yıl Ocak ayında evlenen ünlü şarkıcı Sıla ve şef Hazer Amani 18 Ocak 2021'de Bodrum'da boşandı. Adliyeye gelen Sıla ve Hazer Amani'nin boşanma davası 15 dakika sürdü.

Mutlulukları kısa süren çiftin evlerini ayırdıkları önü sürüldü. Sıla ve Hazer Amani'nin evliliklerinde kriz yaşamasıyla ilgiyle ise ortaya birkaç iddia atıldı.

Sıla'nın eşine psikolojik baskı kurduğu ve Amani'nin eski eşi Deniz Mumcuoğlu ile görüşmesinin bu ayrılığa neden olduğu öne sürüldü.

Sıla-Hazer Amani çifti geçtiğimiz aylarda yazılı bir açıklama yaparak boşanacaklarını duyurmuştu. Sosyal medya üzerinden yapılan açıklamada "Boşanma kararı aldığımız doğrudur. Bu kararın, yansıtılan haberlerle ilintisi olmadığı gibi, dostluğumuzun kıymeti bakidir" ifadeleri kullanılmıştı.