Sihirli Annem'in Tuğçe'si Damla Ersubaşı yeni imajıyla olay oldu! Görenler tanımakta zorluk çekti

2000'li yıllara damgasını vuran Sihirli Annem dizisinde hayat verdiği Tuğçe karakteri ile yıldızı parlayan ve özel hayatıyla sık sık magazin gündeminde yer alan ünlü oyuncu Damla Ersubaşı imajını değiştirdi. Sosyal medya hesabından yeni imajını paylaşan Damla Ersubaşı, 'Yeni işimle birlikte yeni bir ben oldum' notunu ekledi.

Bir döneme damga vuran çocuk oyunculardan olan ve Sihirli Annem dizisindeki Tuğçe karakteri ile popüler olan Damla Ersubaşı, fazla kilolarından kurtulması ve özel hayatıyla gündemden düşmüyor.

Mustafa Can Keser'den şiddet gördüğü iddiası ile boşanan ve yoluna çocuğuyla tek başına devam eden Damla Ersubaşı 2018'de mide küçültme ameliyatı sayesinde 6,5 ayda 41 kilo verdi. Sosyal medyayı aktif kullanan isimler arasında yerini alan Ersubaşı, yeni imajını takipçileri ile paylaştı.

Yeni projesi için saçlarını kıvırcık yapan Erubaşı'nın yeni imajı sosyal medyada gündem oldu. 'Yeni işimle birlikte yeni bir ben oldum' notunu eklediği pozlarını paylaşan Ersubaşı, takipçilerinden tam not aldı. Sosyal medya kullanıcıları 'Ya bu ne bayıldım mükemmel olmuş. Bir kadına her şey bu kadar mı yakışır?' ve 'Güzele ne yakışmaz ki! Harika olmuş, hayırlı uğurlu olsun Barbie bebek' gibi yorumlarda bulundu.

İşte Damla Ersubaşı'nın projesi için değiştirdiği imajı...