Sihirli Annem'in Tuğçe'si Damla Ersubaşı takipçisine verdiği yanıtla olay oldu

Sihirli Annem dizisinde hayat verdiği Tuğçe karakteri ile hafızalarda yer edinen Damal Ersubaşı, boşandığı eşi Mustafa Can Keser ile yeniden bir araya geldi. Sosyal medyada takipçileri ile soru-cevap etkinliği düzenleyen Damal Ersubaşı, verdiği yanıtla dikkat çekti.

Bir döneme damgasını vuran Sihirli Annem dizsiyle adını duyuran Damal Ersubaşı, özel hayatı ve yaptırdığı estetik işlemler ile adından söz ettiriyor. Geçtiğimiz yıl eylül ayında Mustafa Can Keser ile 4 yıllık evliliğini noktalayan Ersubaşı, eski eşi ile yeniden barışma kararı aldı. Ersubaşı, takipçilerinden gelen soruları yanıtladı.

"Son halinizi çok beğendim, taş bebek gibi oldunuz" yorumuna Ersubaşı, "E o kadar makyaj, o kadar efekt ile herkes olur bir tanem" cevabını verdi.

Ersubaşı, "Tekrar nikah kıymayı düşünüyor musunuz?" sorusuna da "Şu an öyle bir düşüncemiz yok, muhtemelen olmaz da" yanıtını verdi.

"Acaba o seni seviyor mu senin onu sevdiğin kadar" yorumuna da cevap veren Ersubaşı, şaşırttı. Ersubaşı, takipçisine şu yanıtı verdi:

"Sevmiyor annem, sevmiyor gülüm, sevmiyor bacım; tek ben seviyorum, en çok ben seviyorum o hiç beni sevmiyor oldu mu, rahatladın mı?"