Sihirli Annem'in Ceren'i Gizem Güven'den yıllar sonra gelen itiraf!

Sihirli Annem'in Ceren'i Güzem Güven, verdiği röportajda çarpıcı açıklamalarda bulundu. Selana dizisinden sonra ekranlarda yer almayan Güven, kilo almasından sonra yaşadıklarını anlattı. Gizem Güven'in 'Kilo aldığım dönem ekran önünde uygun olmayacağım söylendi' ifadeleri ile dikkatleri üzerine çekti.

Nevra Serezli ve İnci Türkay gibi isimlerle rol aldığı 2000'li yıllara damga vuran Sihirli Annem'in Ceren Güven, Sabah'a özel açıklamalarda bulundu. Kendisine yöneltilen her soruya samimiyetle cevap veren güzel oyuncu Gizem Güven, neden ekranlarda olmadığını da açıkladı.

Gizem Güven, kendisine yöneltilen 'Hala bu kadar sık ekranlarda gördüğümüz Gizem Güven neden yeni projelerde yer almıyor? Teklif mi gelmiyor, televizyon dünyasına sıcak mı bakmıyorsun?' sorusuna şu yanıtı verdi:

'Son zamanlarda herhangi bir teklif gelmedi corona başladığından beri. Ama ondan öncesinde bir takım görüşmeler olmuştu farklı alanlar için. Bir takım aksilikler sebebiyle ya iş başlamadı ya benim bir dönem kilo aldığım bir süreçti ekran önü için pek uygun olmayacağım söylendi. Bilmiyorum ne kadar doğru ya da bir sebepten olmadı onun dışında az önce de söylediğim gibi gerçekten tutacağını bildiğim çok güzel bir kadroya sahip olan projelerden de teklif geldiği dönemler oldu ama benim bazı hoşlanmadığım şeyler yüzünden kabul edemediğim bir durumdu. Ekrana sıcak bakıyorum tabii ki çünkü zaten çocukluğumun büyük bir parçası ve insan zaman zaman özlüyor. Özellikle çocuklarla bir araya geldiğimizde hep ondan bahsediyoruz. Belli mi olur belki güzel projeler olur yakın zamanda'