Sihirli Annem'e Survivor'dan sürpriz transfer! Nisa Bölükbaşı kadroya dahil oldu

Acun Ilıcalı'nın kurduğu Exxen'de yeniden çekilmeye başlayan başrollerinde Emre Altuğ, Açelya Topaloğlu ve Nergis Kumbasar'ın rol aldığı Sihirli Annem kadrosuna Survivor 2020 yarışması ile adını duyuran Nisa Bölükbaşı dahil oldu. Bölükbaşı'nın hangi karakterle diziye dahil olduğu henüz bilinmiyor.

Başrollerinde Emre Altuğ, Açelya Topaloğlu ve Nergis Kumbasar'ın rol aldığı yeniden çekilerek sevenlerini heyecanlandıran Sihirli Annem dizisi Acun Ilıcalı'nın kurduğu Exxen platformunda yerini aldı.

İlk bölümün ile izleyici karşısına çıkan Sihirli Annem dizisi kadrosuna Survivor 2020'de yarışmış olan Nisa Bölükbaşı dahil oldu.

EXXEN SİHİRLİ ANNEM KONUSU NE?

Betüş adlı perinin, eşi vefat eden iki çocuk babası Sadık ile evlenmesi ve sonrasında gelişen hikayenin anlatıldığı Sihirli Annem tekrar ekranlarda olacak. 1 Ocak 2021 tarihinde Exxen platformunda yeni bölümleri çıkacak.

EXXEN SİHİRLİ ANNEM OYUNCULARI KİMLER?

Emre Altuğ, 17 yıl sonra yeniden çekilecek olan 'Sihirli Annem'de 'Sadık' karakterine hayat verecek.'Betüş'ü canlandıracak olan yeni oyuncu Açelya Topaloğlu olurken, Nevra Serezli'nin 'Dudu' rolünü Nergis Kumbasar, Gül Onat'ın 'Perihan' karakterini ise Lale Başar canlandıracak.