Sihirli Annem 2020 oyuncuları kimler? Sihirli Annem hangi kanalda, ne zaman başlıyor?

Sihirli Annem yeni oyuncuları yoğun ilgi görüyor. Bir zamanların en çok izlenen ve sevilen yapımları arasında yer alan Sihirli Annem izleyici ile buluşacak. Acun Ilıcalı'nın projesi Exxen il hizmete sunulacak olan Sihirli Annem yeni oyuncuları belli oldu. Dizi Süreç Film imzası taşıyor. Peki, Sihirli Annem 2020 oyuncuları kimler?

Sihirli Annem oyuncuları yavaş yavaş belli oluyor. Bir dönemin en sevilen yapımları arasında yer alan Sihirli Annem 17 yıl sonra ekranlara geri dönüyor. Acun Ilıcalı'nın yeni projesi Exxen ile hayata geçirilecek olan Sihirli Annem oyuncuları merak konusu oldu. Peki, Sihirli Annem 2020 oyuncuları kimler?

SİHİRLİ ANNEM YENİ OYUNCULARI KİMLER OLDU?

Sihirli Annem yeni oyuncuları ve kadrosu belli oluyor. Emre Altuğ, yeniden çekilecek olan 'Sihirli Annem'de 'Sadık' karakterine hayat verecek.

'Betüş'ü canlandıracak olan yeni oyuncu Açelya Topaloğlu olurken, Nevra Serezli'nin 'Dudu' rolünü Nergis Kumbasar, Gül Onat'ın 'Perihan' karakterini ise Lale Başar canlandıracak.

SİHİRLİ ANNEM 2020 NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

17 yıl sonra yeniden çekilecek olan 'Sihirli Annem', Acun Ilıcalı'nın 2021 yılının başında yayın hayatına başlayacak olan yeni platformu 'Exxen'de yayınlanacak. Yayınlandığı döneme damga vuran 'Sihirli Annem' dizisi, Acun Ilıcalı'nın yeni kurduğu dijital platformu 'Exxen' için yeniden çekilecek.