Sihirli Annem 1. bölüm nasıl izlenir? Yeni Sihirli Annem oyuncuları ve karakterleri kimler?

Acun Ilıcalı'nın yeni dijital platformu olan Exxen, 1 Ocak itibariyle yayın hayatına başladı. Exxen'de yayınlanacak olan yapımlardan biri de Sihirli Annem oldu. Yeni kadrosuyla dikkat çeken Sihirli Annem bu akşam birinci bölümüyle Tv8'de ekrana gelecek. Sihirli Annem 1. bölüm nasıl izlenir? Sihirli Annem yeni kadrosu ve karakterleri kimler? gibi soruların yanıtları merak konusu oldu. İşte en yeni hali ile Sihirli Annem'e dair tüm merak edilenleri sizler için derledik..

Tv8'de bu akşam dizi gecesi olacak. Exxen dizilerinden bazıları birinci bölümüyle izleyicisinin karşısına çıkacak. Bu dizilerden biri de Sihirli Annem oldu. Sihirli Annem 1. bölüm nasıl izlenir? Sihirli Annem yeni kadrosu ve karakterleri kimler? gibi soruların yanıtları araştırılaya başlandı. İşte tüm merak edilenler...

SİHİRLİ ANNEM 1. BÖLÜM NASIL İZLENİR?

Exxen Tv için hazırlanan yeni Sihirli Annem bu akşam birinci bölümüyle Tv8'de saat 20:00'da ekrana gelecek.

SİHİRLİ ANNEM 1. BÖLÜM İZLEME LİNKİ

SİHİRLİ ANNEM YENİ KADROSUNDA KİMLER VAR?

Sihirli Annem’in oyuncuları arasında Açelya Topaloğlu, Emre Altuğ, Nergis Kumbasar, Lale Başar, Çiçek Acar, Bülent Seyran, Hande Katipoğlu, Eylem Yıldız'ın yanı sıra çocuk oyuncular Nisa Sofiya Aksongur, Cemre Demircan ve Egemen Uysal rol alıyor. Dizide Cem’in çocukluk aşkı Tuğçe’yi Nisa Sofiya Aksongur, Ceren’i Cemre Demircan, Cem’i ise Egemen Uysal canlandıracak. Daha önce Zeynep Özkaya'nın oynadığı Çilek karakterini ise Eylül Ugan canlandırıyor.

SİHİRLİ ANNEM YENİ KARAKTERLER KİMLER?

Sadık -Emre Altuğ

Betüş – Açelya Topaloğlu

Dudu – Nergis Kumbasar

Perihan – Lale Başar

Çilek – Eylül Ugan

Cemre - Cemre Demircan

Cem - Egemen Uysal

Tuğçe - Nisa Sofiya Aksongur

Suzan - Hande Katipoğlu

Avni - Bülent Seyran

EXXEN SİHİRLİ ANNEM KONUSU NEDİR?

Betüş adlı perinin, eşi vefat eden iki çocuk babası Sadık ile evlenmesi ve sonrasında gelişen hikayenin anlatıldığı Sihirli Annem tekrar ekranlarda olacak.

SİHİRLİ ANNEM NEDİR?

Sihirli Annem, Gamze Özer tarafından oluşturulan Türk çocuk fantastik televizyon dizisi. Başrollerini İnci Türkay ve Şahap Sayılgan'ın paylaştığı dizi, Betüş isimli bir perinin, eşi vefat eden iki çocuk babası Sadık ile evlenmesi sonucu başlarından geçen macera dolu hayatlarını konu alır. Dizinin ilk bölümü 27 Şubat 2003'te Kanal D'de yayımlandı. 119. bölümün ardından 2006 yılında Star TV'ye geçti. 4.sezon (2005-2006), 11 Nisan 2006'da 131. bölümüyle sona erdi. 5 yıl sonra 29 Nisan 2011'de tekrar Star TV'de yayımlanmaya başladı. 3 sezon daha yayımlandıktan sonra 10 Mart 2012'de 7. sezonda 240. bölümüyle ekranlara veda etti. 2021 yılında Acun Ilıcalı'nın kurduğu Exxen adlı dijital platformda tekrardan Sihirli Annem ismiyle yeniden yayımlanması planlanmaktır.

Dizi yayımlandığı ilk 2 sezon boyunca 36 kez 1. olarak büyük bir rekora imza atmıştır. 2004 yılında dizinin dergisi Doğan Egmont tarafından yayınlanmıştır. "En Yaratıcı Ürün-Marka Geliştirme" ödülü kazanmıştır. 30 Kasım 2011 tarihinde dizinin 200. bölümü yayımlandı. Google Zeitgeist'in açıkladığı oranlara göre 2011 yılında Google üzerinden en çok aranan Türk dizileri arasında ilk 10'da yer almıştır.


Exxen Yetiş Zeynep konusu nedir? Yetiş Zeynep oyuncuları kimler?

Öğrenci Evi 1. bölüm nasıl izlenir? Exxen Öğrenci Evi oyuncuları kimler, konusu nedir?

Hükümsüz 1. bölüm izle: Exxen Hükümsüz konusu nedir, oyuncuları kimler?

İşte Bu Benim Masalım oyuncuları kimler, konusu nedir? İşte Bu Benim Masalım 1. bölüm izle!

Exxen Gibi konusu nedir? TV8 dizi gecesi Gibi oyuncuları kimler?