Şiddet iddiasında bulunmuştu... Angelina Jolie'nin Brad Pitt'e attığı mail ortaya çıktı! İşte detaylar

Dünyaca ünlü oyuncu Angelina Jolie, eski eşi Brad Pitt'in evlilikleri sürecinde kendisine şiddet uyguladığı iddiasında bulundu. Angelina Jolie'nin Brad Pitt'e gönderdiği mail ortaya çıktı. Miraval Şaraphanesi'nin satışıyla ilgili ifadelerinde yer aldığı mailde, ''Burası evlendiğimiz, ikiz çocuklarımızı getirdiğimiz yer. Burası bir gün yaşlanacağımı düşündüğüm yerdi. Şimdi bunları ağlamadan yazmakta bile zorlanıyorum.'' yazdığı ortaya çıktı.

Hollywood'un gözde çiftlerinden olan Oscar ödüllü oyuncu Angelina Jolie ile Brad Pitt, evliliklerini 2016 yılında noktaladı. Angelina Jolie, geçtiğimiz günlerde eski eşi Brad Pitt'in kendisine ve çocuklarına şiddet uyguladığı iddiasında bulunmuştu.

DailyMail'de yer alan habere göre; bir sosyal medya kullanıcısı, Jolie'nin 2021 yılının Ocak ayında Pitt'e yazdığı e-postanın içeriğini paylaştı. Entertainment Tonight ise bu mailin resmi dava belgesi olduğunu onayladı.

"BURASI AİLEMİZİ BİTİREN YER OLDU"

Miraval Şaraphanesi'nin satışıyla ilgili ifadelerinde yer aldığı mailde, şunlar yazıyor: "Burası evlendiğimiz, ikiz çocuklarımızı getirdiğimiz yer. Burası bir gün yaşlanacağımı düşündüğüm yerdi. Şimdi bunları ağlamadan yazmakta bile zorlanıyorum. Burada yaşadığımız anıları hep hatırlayacağım. Ama burası aynı zamanda ailemizi ve alkol etrafında dönen işimizi bitiren yer oldu"