Sibel Turnagöl'e gelin bir de şimdi bakın! Yıllar ondan hiçbir şey götürmemiş

Sibel Turnagöl uzun zamandır ekranda yok. Bir dönem Sadri Alışık ile Çolpan İlhan'ın oğulları Kerem Alışık ile evlenen ve Sadri Alışık adında bir oğlu olan Sibel Turnagöl, 2012 yılında iş insanı Mehmet Çelik ile evlenmişti. Sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanan Sibel Turnagöl'ün son haline, bir de şimdi bakın.

Sibel Turnagöl bir dönemin en popüler isimlerinden birisiydi. 1986 yılında elde ettiği mankenler kraliçesi unvanının ardından en popüler mankenlerden birisi olan Sibel Turnagöl, rol aldığı kalem reklamı ile dikkati çekmiş daha sonra da Şerif Gören'in Sen Türkülerini Söyle adlı filminde başrol oynamıştı. Uzun süre gündüz kuşağı programı sunuculuğu da yapan Sibel Turnegöl, 1988 yılında Sadri Alışık ile Çolpan İlhan'ın tek oğulları Kerem Alışık ile nikah masasına oturmuştu. Evlilikleri sadece 5 yıl süren çiftin bu evlilikten, Sadri Alışık adında bir oğulları da olmuştu.

Mehmet Ali Erbil sevgilisi Gülseren Ceylan'la tartıştı, yaptığı skandal hareketle pes dedirtti!

Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu'ndan "varlıklarından haberim yoktu" diyen babasına zehir zemberek sözler!

Bir dönem şarkıcılık da yapan ve Müzik Yorumcuları Birliği'nin yönetim kurulunda da görev yapan Turnagöl, 2012 yılında iş insanı Mehmet Çelik ile nikah masasına oturdu. Ünlü isim şimdilerde bir modaevi işletiyor.

İşte Sibel Turnagöl'ün şimdiki hali!