Sibel Can'ın oğlu Engincan Ural'ın düğünündeki sürpriz tabak detayı! Böyle jest görülmesi

Ünlü sanatçı Sibel Can ile Hakan Ural'ın oğlu Engincan Ural, muhteşem bir düğünle dünyaevine girdi. Yemekli olarak düzenlenen düğün töreninde özel konuklarının isminin tabaklarda yazması dikkat çekti. Sibel Can'ın oğlu Engincan Ural'ın düğününde böyle bir detayı düşünmesi sosyal medyada gündem oldu. Sosyal medya kullanıcıları düğünlerde ilk kez böyle bir jeste rastladıklarını ve tabaklara isim yazılmasının çok lüks olduğunu ifade etti. Tabaklar çok konuşuldu.

Ünlü şarkıcı Sibel Can ile şimdilerde gündüz kuşağı programında sunuculuk yapan eski eşi Hakan Ural'ın oğlu Engincan Ural bir süredir aşk yaşadığı sevgilisi Merve Kaya, Bodrum'da gerçekleştirilen görkemli düğün töreniyle nikah masasına oturdu. Engincan Ural ve Merve Kaya'nın düğününe ünlü isimler adeta akın etti.

Engincan Ural'ın babası Hakan Ural da oğlunun düğünü öncesinde sosyal medya hesabından duygusal bir paylaşımda bulunarak "Allah mesut etsin. Çok erken yaşta baba olduk böylesi kısmetmiş neredeyse birlikte büyüdük, çok değişik duygular, geçici dünyada yaşanması güzel duygular... Duygularımı dile getirirken bir taraftan da hassas davranmaya çalışıyorum, zira her konunun eksiği veya mağduru var muhakkak affola... Çok değişik duygular içindeyim, gel gitli biraz şaşkın çünkü daha dün gibi aklımda hastaneden onu bebek sepeti ile çıkarışım, ayağımda sallamalar, uykusuz geceler, parklarda oynamalar, maçlara gidişlerimiz ve şimdi evleniyor... Hamdolsun baba olarak bunu yaşamak çok derin düşünce duyguları yaşatıyor. Allah sağlıkla, huzurlu, bereketi ile mutlu etsin. Bir yastıkta kocatsın. Bugün bu haldeysem bakalım düğün gecesi ne olacağız... Ayrıca bir baba olarak çok şanslıyım, çok efendi, terbiyeli, saygılı bir evlada sahibim..." ifadelerini kullanmıştı.

ENGİNCAN URAL'IN DÜĞÜNÜNDEKİ TABAK DETAYI GÜNDEM OLDU

Çiftin düğünleri akşam saatleri itibariyle başlarken, düğün sırasında çekilen bir görüntü dikkat çekti. Engincan'ın kardeşi Melissa Ural tarafından paylaşılan fotoğrafta, tabakta "Melissa" isminin yazdığı görüldü. Bu jestin, düğündeki önemli konuklara yapıldığı bilgisi ise şaşkınlık yarattı.

İşte o tabak: