Sibel Can'ın oğlu Engincan Ural damat oldu! Gelinin yüzüğü için dudak uçuklatan iddia

Sibel Can ile Hakan Ural'ın oğulları Engincan Ural damat oluyor. Sevgilisi Merve Kaya ile nikah masasına oturmaya hazırlanan Engincan Ural, düğün öncesi yakın dostlarıyla bir araya geldiği bir davet düzenledi. Gelin Merve Kaya'nın yüzüğü için dudak uçuklatan bir iddia ortaya atılırken, kayınvalide Sibel Can da oğlu ile gelinini paylaşmaktan geri duramadı. Öte yandan babası Hakan Ural'a olan benzerliğiyle de dikkat çeken Melisa Ural da davete, sevgilisi Alaattin Kadayıfçıoğlu ile katıldı.

Sanatçılar Sibel Can ile Hakan Ural'ın oğulları Engincan Ural, sevgilisi Merve Kaya ile evleniyor. Tam iki gece sürmesi planlanan düğün için birçok hazırlık yapıldı. Düğün öncesi için Engincan Ural ve Merve Kaya, en yakın arkadaşları ile bir eğlence düzenlediler. Sosyeteden birçok ismin katıldığı eğlenceye, Sibel Can ile Hakan Ural'ın kızları Melisa Ural'ın sevgilisi Alaattin Kadayıfçıoğlu da katıldı.

Hülya Avşar ile Kaya Çilingiroğlu'nun kızları Zehra Çilingiroğlu ile de bir dönem sevgili olan genç iş insanı Alaattin Kadayıfçıoğlu, Ağustos ayından bu yana Can - Ural çiftinin kızları Melisa Ural ile beraber.

MELİSA URAL'DAN SEVGİLİSİ ALAATTİN KADAYIFÇIOĞLU İLE İLK POZ

Melisa Ural, ağabeyi Engincan Ural ile yengesi Merve Kaya'nın bu özel davetinde, sevgilisi Alaattin Kadayıfçıoğlu ile birlikte poz verdi.

SİBEL CAN'DAN KAYINVALİDE PAYLAŞIMI

Oğlunu evlendirecek olan Sibel Can da kayınvalide olacak olmanın mutluluğunu yaşıyor. Düğünde sahne de alacak olan Sibel Can, oğlu Engincan Ural ile gelini Merve Kaya'nın fotoğraflarını paylaştı.

GELİNİN YÜZÜĞÜ 50 BİN DOLAR

Öte yandan Instagram'daki bir sayfanın iddiasına göre; gelin Merve Kaya'nın parmağında bulunan yüzüğün değeri tamı tamına 50 bin dolar.