Sibel Can photoshopu abarttı yine dillere düştü! Fotoğraflarda 34 beden

Geçtiğimiz akşam Kuşadası'nda konser veren ünlü şarkıcı Sibel Can, sevilen şarkılarını seslendirdi. Konserden kareleri yayınlayan Sibel Can'ın fotoğraflarına photoshop yaptığı ortaya çıktı. Ünlü şarkıcının paylaşımı ile hayranlarının çektiği fotoğrafların arasındaki fark sosyal medyada gündem oldu.

Kuşadası Amfi Tiyatro'da önceki akşam konser veren Sibel Can, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Sevilen şarkılarını kendisini dinlemeye gelenlerle hep bir ağızdan seslendiren ünlü şarkıcı Sibel Can, büyük beğeni topladı.

Sahneye mor bir elbise ile çıkmayı tercih eden Can, konserden kareleri Instagram hesabından takipçileri ile paylaşmayı ihmal etmedi. Ünlü şarkıcı, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Kuşadası ne güzeldin... Altın Güvercin Amfi Tiyatro'daki konserde hep birlikte enfes bir akşam yaşadık. Bu özel akşamdan geriye kalanlar."

Ünlü şarkıcının paylaştığı karelerde birbirinden farklı görünmesi yine dillere düştü. İlk fotoğrafta photoshopla boyunu uzatan, 34 beden görünen Sibel Can, takipçilerini şok etti.