Shakira'dan sonra Gerard Pique, aradığı aşkı buldu! 23 yaşındaki çalışanıyla...

Geçtiğimiz haziran ayında dünyaca ünlü şarkıcı Shakira ile ayrılık kararı alan Gerard Pique, aşk haberleri ile yeniden gündeme geldi. Shakira'dan ayrılmasının ardında aradığı aşkı bulan Gerard Pique, şirketinde çalışan ve 23 yaşındaki öğrenci Clara Chia Marti ile ilişki yaşamaya başladı. Çıkan haberlerin ardından ünlü futbolcudan açıklama gelmedi.

İspanyol futbolcu Gerard Pique ile ünlü şarkıcı Shakira, geride bıraktığımız haziran ayrında ayrılık kararı aldı. Ancak Shakira'dan kısa bir süre önce ayrılan ünlü futbolcu Gerard Pique, hızlı çıktı.

GERARD PIQUE SHAKIRA'DAN SONRA GENÇ ÖĞRENCİYLE AŞK YAŞAMAYA BAŞLADI

The Sun gazetesinde yer alan habere göre, İspanyol futbolcu, iki çocuğunun annesi Shakira ile 12 yıllık birlikteliğini bitirmesinin ardından, genç öğrenci ile yeni bir aşka yelken açtı.

23 yaşındaki Clara Chia Marti ile birlikteliği ortaya çıkan Pique'nin bu ilişkiye Shakira ile birlikteyken mi yoksa ayrılıktan sonra mı başladığı sorusu gündeme geldi. Halkla ilişkiler öğrencisi Marti'nin, ünlü futbolcunun Kosmos adlı prodüksiyon şirketinin etkinliklerinde çalıştığı ve Pique ile orada tanıştığı öğrenildi.