Shakira'dan Gerard Pique'ye olay gönderme: Şimdi erkeklerin ağlama zamanı

Gerard Pique tarafından aldatılması ile gündemden düşmeyen Shakira, çocuklarının babasını dişinden düşürmüyor. Yeni albümünün tanıtımı için bir röportaj veren Shakira, Gerard Pique'ye göndermede bulunarak ''Şimdi erkeklerin ağlama zamanı'' dedi.

Dünyaca ünlü şarkıcı Shakira, çocuklarının babası Gerard Pique tarafından ihanete uğraması nedeniyle 12 yıllık birlikteliğini noktalama kararı aldı.

Yedi yılın ardından ilk albümünü çıkaran Shakira, Jimmy Fallon'ı sunduğu Tonight Show adlı programda, albüm yapmakta geciktiğini söyledi ve nedeni olarak Gerard Pique'yi gösterdi. 47 yaşındaki şarkıcı, "Zamanım yoktu. Koca faktörü etkili oldu. Şimdi kocam yok. Evet kocam beni aşağı çekiyordu. Şimdi özgürüm ve gerçekten çalışabilirim" dedi.

Shakira'nın albümüne verdiği ad, 'Las Mujeres Ya No Lloran', yani 'Kadınlar Artık Ağlamıyor'. Ünlü şarkıcı, albümü hakkında konuşurken, "Şimdi erkeklerin ağlama zamanı. Uzun bir süredir, sırf kadın olduğumuz için elimizde bir senaryo ile ağlamaya mecbur bırakıldık. Çocuklarımızın, toplumun gözü önünde acımızı saklamak zorunda kaldık" dedi.