Şeyma Subaşı'nın yeni sevgilisi bakın kim çıktı! Serdar Ortaç detayı dikkat çekti

Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı, geçtiğimiz günlerde yeni sevgilisiyle paylaşımda bulunmuş ancak yüzünü gizlemişti. Subaşı'nın sevgilisini kim olduğu merak edilirken yeni aşkının Mohammed Al Saloussi olduğu ortaya çıktı. Şeyma Subaşı'nın yeni sevgilisi Mohammed Al Saloussi ile Serdar Ortaç'ın bağlantısının çıkması ise magazin gündemine bomba gibi düştü.

Ünlü sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, Acun Ilıcalı ile boşanmasının ardından yurt dışı gezilerini artırmıştı. Boşandıktan kısa bir süre sonra İtalyan DJ Guido Senia ile aşk yaşamaya başlayan Şeyma Subaşı, karantina sürecini Senia ile geçirmişti. Subaşı, Guido Senia ile olan ilişkisini kısa bir süre önce noktaladı.

Acun Ilıcalı'nın Çağla Ayça Altunkaya ile O Ses Türkiye Yılbaşı Özel gecesinden paylaşımı yapması ve 'Besinimi karşılıyor' açıklamasının ardından Şeyma Subaşı sevgilisi ile paylaşım yaptı ancak yeni aşkının yüzünü gizledi. 4 Ocak tarihinde yeni sevgilisi ile sarmaş dolaş ilk fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaş Subaşı, 'Nazar etmeyin, bu Şeyma'nın masalı' yazmıştı.

Şeyma Subaşı'nın yeni aşkının Mohammed Al Saloussi olduğu ortaya çıkarken Türk basını tarafından tanınan bir isim olması dikkat çekti. Posta'dan Bekir Saçar'ın haberine göre; Suudi Arabistanlı bir şeyhin oğlu olan, aynı zamanda yapımcılık ve DJ'lik de yapan Mohammed Al Saloussi'nin adı iki yıl önce Chloe Loughnan ile anılmıştı.

Chloe, Serdar Ortaç'la evli olduğu 8 Nisan 2018'de mayo çekimleri için gittiği Miami'de Mohammed Al Saloussi ile çılgın partilere katılıp eğlenmişti. İkiliyi de Merve Şentürk tanıştırmıştı.