Şeyma Subaşı'nın peşini bırakmayan Hakan Sabancı'ya sosyal medyada olay benzetme... Alay konusu oldu

Sosyetenin ve magazin dünyasının konuştuğu aşklarda zirveye yerleşen Hakan Sabancı ile Şeyma Subaşı, sosyal medyanın da gündemine yerleşti. Şeyma Subaşı'nın peşini bir türlü bırakmayan Hakan Sabancı için 'Arizona kertenkelesi' yorumları yapılmaya başlandı.

Sosyetenin genç temsilcilerinden Hakan Sabancı, flörtleri ve hızlı gelişen aşk hayatıyla sıklıkla gündeme geliyor. Adı bu zamana kadar sayısız isimle anılan Hakan Sabancı, son olarak ünlü isim Şeyma Subaşı'yla görüntülenmişti. Annesi Arzu Sabancı'nın veto koyduğu iddia edilen Hakan Sabancı ile ilgili bir iddia daha ortaya atıldı.

HAKAN SABANCI SOSYAL MEDYANIN ALAY KONUSU OLDU

Hakan Sabancı ile Şeyma Subaşı ilişkisini köşesine taşıyan Sabah yazarı Bülent Cankurt, genç sosyetiğe sosyal medyada 'Arizona kertenkelesi' adının verildiğini öne sürdü.

ŞEYMA SUBAŞI HAKAN SABANCI'YA EVET DEMEDİ

Bülent Cankurt'un yazısının kalanında ise şu ifadeler yer aldı:

"Sabancı ile Subaşı, önceki gün genç sosyetiklerden İpek Alp ile Zeki Sever'in İstanbul'daki nişanında yine bir araya geldi. Üstelik Atina'dakinin aksine peş peşe değil yan yanalarmış. Görenlerin söylediğine göre de muhabbeti ilerletmişler. Fakat arkadaşlıktan öteye geçemediklerini öğrendim. Subaşı gördüğü ilgiden çok mutluymuş ama henüz Sabancı'ya "Evet" dememiş. Bakalım bu işin sonu nereye varacak, ben de takipteyim!"