Şeyma Subaşı'nın gelinliği dillerde kimin tasarımı?

Fransa'da Acun Ilıcalı ile evlenen Şeyma Subaşı, gelinliği ile gündeme oturdu. Büyük beğeni toplayan Şeyma Subaşı'nın gelinliği Zimmermann imzalıydı.

Acun Ilıcalı ile evlenen Şeyma Subaşı'nın gelinliği herkesin dilinde. Şeyma Subaşı'nın gelinliği kimin tasarımı, takıları ve gelinliğinin görüntülerini instagramdan paylaştı. İşte Şeyma'nın gelinliği hakkında bilgiler. Acun Ilıcalı ile evlenen 26 yaşındaki stilist Şeyma Subaşı Zimmerman imzalı nikah elbisesini Johanna Ortiz'in el yapımı aksesuarı ile tamamladı. Subaşı, başına Amerikan Çağdaş Sanatı'nın önemli isimlerinden, Georgia O'Keeffe'nin tablolarındaki çiçeklerden ilham alınarak tasarlanan bir taç taktı. 

İşte Şeyma Subaşı'nın gelinliğinin görüntüleri;

Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı düğün fotoğrafları en son detaylar -TIKLA ÖĞREN 

ŞEYMA SUBAŞI ACUN ILICALI EVLENDİ Mİ?

Acun Ilıcalı, Şeyma Subaşı ile 19 Eylül’de dünya evine girmeye hazırlanırken düğünün detayları da belli oldu. Düğün için servetini dökmeye hazır olan Ilıcalı, özel uçak kiraladı. Acun Ilıcalı, THY’den kiralanan özel uçakla 18 Eylül’de misafirleri ile Fransa-Nice’e uçtu. Cote D’Azur Havaalanı’nda bekleyen özel helikopter, çifti ve nikah şahitlerini Marsilya’ya götürdü.Türk Konsolosluğu'nda kıyılan nikahta Ilıcalı'nın şahidi yakın arkadaşı Esat Yontunç, Subaşı'nınki ise ablası Kübra Subaşı oldu. Çift ve şahitler daha sonra düğünün gerçekleşeceği Fransa-St. Tropez’e gitti. Düğün, 19 Eylül’de kulüp Bagatelle’de açık havada yapılacak. Parti, gece kulübü Cave’da sabaha kadar sürecek. Şeyma Subaşı Instagram hesabından yaptığı paylaşımda düğün davetiyesini yayınladı. Ünlü DJ Solomun’un davetlilere müzik ziyafeti vereceğini duyurdu.

HAVADA DÜĞÜN KONVOYU!

Çift ve şahitler daha sonra düğünün gerçekleşeceği Fransa-St. Tropez’e gitti. Çift ve şahitleri ayrı helikopterlerde seyaht ettiler. İki helikopterin havadaki peş peşe görüntüsü "Acun'un düğün konvoyu böyle olur" dedirtti.