Şeyma Subaşı'ndan iddialara net cevap: Evlenmeden hamile kalmam

Mısırlı milyarder Mohammed Al Saloussi ile kısa bir süre aşk yaşamaya başlayan Şeyma Subaşı aldığı romantik evlilik teklifi ile gündeme gelirken hamilelik iddiaları karşısında sessizliğini bozdu. İlk kez net bir açıklama yapan Şeyma Subaşı, 'Kesinlikle hamile değilim, evlenmeden olmaz zaten. Açıkçası benim artık Türkiye ile alakam yok. Benimle de o kadar ilgilenilmiyordur artık diye düşünüyorum ama hala hakkımda konuşuluyor.' dedi.

Mohammed Al Saloussi ile aşk yaşamaya başlamasının ardından evlilik kararı alıp hazırlıkları hızlandıran Şeyma Subaşı'nın hamile olduğu iddiaları gündeme geldi. Hamilelik iddiaları ile gündemden düşmeyen Şeyma Subaşı, Hürriyet'e özel açıklamalarda bulundu.

'HAMİLE DEĞİLİM, EVLENMEDEN OLMAZ'

Temmuz ayında nikah masasına oturacağını açıklayan Subaşı, 'Kesinlikle hamile değilim, evlenmeden olmaz zaten. Açıkçası benim artık Türkiye ile alakam yok. Benimle de o kadar ilgilenilmiyordur artık diye düşünüyorum ama hala hakkımda konuşuluyor. Daha evlenmeden boşanmamı konuşuyorlar, boşanırsam ne kadar alacağımı, nafakamı konuşuyorlar.' dedi.

Yaz aylarını Ibiza'da geçireceğini de sözlerine ekleyen Şeyma Subaşı, şimdilerde Miami'deki evinde tadilat olduğunu söyledi. Eylül ayı gibi ABD'ye döneceklerini söyleyen Subaşı, Miami'deki evlerine yerleşecek.